Rohkema info nägemiseks:

HOTELL CENTRUM VILJANDI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1382; jälgijaid - 40. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HOTELL CENTRUM VILJANDI kohta arvamuslugu!"

HOTELL CENTRUM VILJANDI OÜ hetkeolukord

Juba 1382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 40 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 281 korda.

Tegevusaruanne 2023

Hotell Centrum Viljandi osaühing on asutatud 2000.aastal. Osaühingu põhitegevusalaks on hotellindus.

Majanduskeskkond ja selle mõjutused 2023. aasta on Eesti majanduse jaoks osutunud arvatust raskemaks ning majanduslangus kestab varem arvatust kauem. Eesti

Panga majandusprognoosi järgi kujuneb Eesti majanduslangus seni arvatust pikemaks, mille peamisteks põhjusteks on Eesti eksporditurgude halb seis ja kahanenud konkurentsivõime. Prognoosi kohaselt on 2023. aasta Eesti majanduslangus 3,5%. Väikeses, 0,4% suuruses languses on Eesti majandus eeldatavasti ka 2024. aastal, sest nõudlus kaupade ja teenuste järele hakkab kosuma kodu- ja välisturul üksnes aegamisi.

Võimalusi kiiremaks, 3% lähedaseks majanduskasvuks, on oodata 2025. ja 2026. aastal.

Valuutakursside muutumisega seonduvad riskid 2023. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursside risk puudus.

Osaühingu majandustegevusest 2023. aastal

Holtell asub Viljandi kesklinnas Centrumi ärikeskuse hoones. Hotell on mõeldud nii äri-, seminari- kui ka puhkuseturistide jaoks. Hotellis on 23 tuba. Pakutakse erinevaid majutuse ja konverentsipakette. Juhtkond on pidanud väga oluliseks majutuse kvaliteedi tõstmist ja teinud selle parandamiseks olulisi samme.

Aruandeaastal renoveeriti 7 numbrituba, kus uuendati kogu mööbel ja muu sisustus.

Hotell pakub seminaride ja koolituste läbiviimiseks kahte erineva suurusega konverentsiruumi koos kõige vajalikuga. Konverentsiruumides on kaasajastud tehnika ja valgustus, mis tagab konkurentsis püsimise.

Ettevõtte tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid.

Majandusaasta müügitulu kujunes suuremaks kui eelmisel aastal ja oli 339,8 tuhat eurot, kuid majutusteenuse osa kogu müügitulust oli mõlemal aastal 84%. 2022. aasta müügitulu oli 274,1 tuhat eurot.

Majandusaasta lõpetati kasumiga.

Aruandeaastal juhtkonnas muutusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud 2024. aastal jätkatakse väljakujunenud tegevusega. Vaatamata raskele olukorrale majanduses on ettevõtte juhtkond kindel tegevuse jätkuvuses.

HOTELL CENTRUM VILJANDI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.