Rohkema info nägemiseks:

GREEN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 946; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GREEN GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

GREEN GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 946 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu põhitegevusalaks aruandeaastal oli elektromagnetilise ühilduvuse (EMÜ) auditeerimine ettevõtetes, vajalike tegevuste projekteerimine EMÜ saavutamiseks ja projekti juhtimine kuni üleandmiseni. Põhilisteks tegevuspiirkondadeks olid Eesti ja Läti.

Kuna EMÜ-t ei tähtsustata ühiskonnas veel piisavalt ja ta on raskesti mõistetav teema, siis ärilisest aspektist müüdi EMÜ-t paremini tajutavate nähtuste kaudu nagu elektrienergia kokkuhoid, kasvuhooneefekti tekitavate gaaside emissiooni vähendamine, elektriseadmete enneaegse hävimise vältimine, hoolduskulude vähendamine jne.

Firma strateegia näeb ette projekteeritud seadmete paigalduseks vajalike tööde sisseostmise teenusena.

Alates 2018. aastast on ettevõte tegelenud ka purje- ja mootorjahtidega seotud teenuste pakkumise turu uurimisega. Investeeritud on vastavate lubade ja litsentside omandamisse. Samast aastast alates on selle ala õppe käigus teostatud mitmeid tasuta haldustöid kuna seda näeb ette sisenemise perioodi tava rahvusvahelises praktikas. Kokku on olnud investeeringute maht ligikaudu 25 000 eurot. 2021. aastal täideti esimene tasuline leping Vahemerel, mootorjahi Sunseeker Manhattan 60 haldamise alal, müügikäibega kokku ca 57 000 eurot. 2022. aastal jätkati jõudumööda selles valdkonnas.

2022. aasta puhaskasumiks kujunes 798 362 eurose käibe juures 40 102 eurot.

2023. aastal on plaanis investeerida põhivarasse uute mõõteseadmete ostuks.

OÜ Green Grupp juhatus koosneb ühest liikmest.

Juhatuse liikmetele ametist lahkumisel eraldi tasusid ja hüvitisi ei maksta.

GREEN GRUPP OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.