Rohkema info nägemiseks:

THE FINE BEDDING COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4506; jälgijaid - 128. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta THE FINE BEDDING kohta arvamuslugu!"

THE FINE BEDDING COMPANY OÜ hetkeolukord

Juba 4506 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 128 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2023

The Fine Bedding Company OÜ põhitegevus on jätkuvalt polüestertäidisega patjade, tekkide ja madratsikatete tootmine. Toodang müüakse eksklusiivselt ainult emaettevõttele The Fine Bedding Company LTd.

Eelmise aasta tulemusi mõjutas jätkuvalt Ukraina sõda, mis kajastub ka ettevõtte müügitulemustes, mis on 11,63% väiksem, kui eelmisel aastal.

Ettevõtte küttekulud on endiselt kõrged tänu fikseeritud elektrihinnale, selle vähenemist näeme 2024. aasta poole pealt, kui algab uus lepinguperiood.

Euroopa majandus näitas 2023. aastal kerget kasvu, kuid see oli siiski aeglasem, kui algselt prognoositud. Eestis püsis inflatsioon 9,2% juures ja

Eesti Panga prognoosi kohaselt tõusevad tarbijahinnad 2024. aastal 3,4%. Eelmise aasta teisel poolel Eesti hinnatase küll stabiliseerus, kuid suurt hinnalangust ei ole toimunud.

2023. aastal seisis ülemaailmne tekstiilitööstus silmitsi suurte väljakutsetega, mida iseloomustasid kõrged tootmiskulud ja nõudluse vähenemine.

Ettevõtluse olukord on halvenenud alates 2022. aasta keskpaigast ning nõrk nõudlus on olnud tööstuse jaoks suureks probleemiks. Vaatamata sellele oodatakse siiski edaspidi mõningat tõusu, mida põhjustavad mitmed tegurid, sealhulgas e-kaubanduse laienemine, internet leviku suurenemine ning kasvav nõudlus nutikate tekstiilide ja jätkusuutlike kiudude järele.

The Fine Bedding Company OÜ on jätkuvalt tegelenud ettevõtte jätkusuutlikkusega ja kuidas me saaksime vähendada oma süsiniku jalajälge.

Üha enam kliente soovib tellida tooteid, mis on valmistatud taaskasutatud materjalidest ning samuti oleme B-Corp sertifitseeritud liige, mis annab meie klientidele kindlustunde, et meie sotsiaalne kestlikkus ja keskkonnaalane tegevus vastavad kõrgematele standarditele. 2024. aasta veebruari seisuga on 96 riigis 8254 sertifitseeritud B-ettevõtet 162 tööstusharust.

Tehnoloogilises mõttes astusime 2023. aastal sammukese edasi kui võtsime kasutusele uue majandustarkvara Sage X3, mis aitab meil tõhusamalt juhtida ettevõttesiseseid protsesse ja tõhustada ettevõtte arengut.

2023.a

Lühiajaliste võlgnevuste kattekordaja=käibevara/ lühiajaline võlgnevus = 2,77

Võlakordaja=kohustised/koguvarad= 0,32

Varade puhasrentaablus (ROA)= kasum/varad kokku= -1%

Omakapitali tulukus (ROE)= kasum/omakapital= -2% 2022.a

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja=käibevara/lühiajaline võlgnevus= 2,70

Võlakordaja=kohustised/koguvarad= 0,33

Varade puhasrentaablus (ROA)= kasum/varad kokku= 3,55%

Omakapitali tulukus (ROE)= kasum/omakapital= 5,27%

THE FINE BEDDING COMPANY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.