Rohkema info nägemiseks:

TASEMIX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1265; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TASEMIX OÜ kohta arvamuslugu!"

TASEMIX OÜ hetkeolukord

Juba 1265 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing asutati 21. novembril 2000.a., majandustegevust alustati jaanuaris 2001.a. Ühingu tegevusaladeks on: põllumajandus- ja loomakasvatussaaduste tootmine, töötlemine, kokkuost ja realiseerimine; põllumajanduslikuks tootmiseks vajalike teenuste osutamine; transpordivahendite ja põllumajandusmasinate teenus, rentimine, hooldus ja remont jpm. Tegevusaladega tegelemisel on sõlmitud vajamineva materiaalse baasi osas (tootmishooned ) erinevate isikutega kasutusvalduse lepinguid. Teenust osutatakse Eesti Vabariigis. 2022. aasta netokäibest moodustas põllumajanduslik tegevus 57% ja teenuste müük 43%. Eesti majanduse tegevusalade klassifikaatorile vastavalt on toodud müügitulu jaotus EMTAK tegevusalade lõikes käesoleva aastaaruande lisas. Ühingu juhatus koosneb kahest liikmest, kes on ühtlasi ka ühingu osanikud ning kes vastutavad ka osaühingu raamatupidamise eest. Töötasu maksti aruandeaastal kahele juhatuse liikmele ja ka väljaspool juhatust ühingu töötajatele, kellega on sõlmitud töölepingud.

Tasemix OÜ majandustegevust iseloomustas 2022. aastal eelnevatel aastate loodud tootmismahu säilitamine. Tähelepanu pöörati äritegevuse kindlustamisele praegustel turgudel.

2022.aastal soetatud põhivaradest on ülevaade käesoleva aastaaruande lisas. 2022. aasta majandustegevusega jäädi kasumisse.

Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 6. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku maksudeta 60932 eurot.

5.03.2022.a. osanike koosoleku otsusega lisati 2022 majandusaasta kasum 156634 eurot eelnevate aastate jaotamata kasumile. Kahekümne kahe möödunud tegevusaasta kasum kokku on 349298 eurot.

TASEMIX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.