Rohkema info nägemiseks:

KROONIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7439; jälgijaid - 36. Arvustusi - 1; Artikleid 2+ "Kirjuta KROONIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

KROONIKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Kroonikeskus OÜ põhitegevusalaks 2022 aastal oli kinnisvara ost-müük, vahendus ja rentimine. Osaühingule kuulub üle Eesti 4 kaubanduskeskust ja 30 muud objekti renditulu teenimise eesmärgil. Suuremad on Rakveres F.G Adoffi tänaval asuv Kroonikeskus, Tartu tn. 55 Lilleoru kaupluse hoone. Tartus Võru ja Kastani tänaval Sõbra kaubanduskeskus, Võrus Kagukeskus. Lisaks veel ärihoone Haapsalus ja Pärnus Raba tänaval on laohoone. Suuremateks klientideks on Weekend Eesti OÜ, Selver AS, Coop Põlva Tarbijate Ühistu, Gustav Cafe OÜ, Aldar Eesti OÜ, TK-Fashion OÜ, 24-7Fintness OÜ jne. 2022 aastal müüdi
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Selver uued avamisajad

Selver uued avamisajad Alates 1. juunist on Selver avatud 08.00 - 22.00.Ootame kõiki nüüdsest tund aega varem poodi. Jaanipäeval, 24. juuni, avame poe kell 11.
kroonikeskus.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.