Rohkema info nägemiseks:

RISK MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid riskianalüüsi ja -nõustamise teenuseid erinevates valdkondades, eesmärgiga aidata ettevõtetel parandada töökeskkonda, tagada ohutus ning saavutada jätkusuutlikkus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Aastal 2000 asutati Eestis esimene riskikonsultatsioonidele ja riskianalüüside teostamisele spetsialiseerunud ettevõte - Risk Management OÜ. Juba alates esimesest päevast on ettevõte pühendunud mitmekülgsele riskianalüüsi valdkonnale, pakkudes laia valikut teenuseid, mis aitavad klientidel parandada nende töökeskkonda ning saavutada jätkusuutlikkust.

Täna, 23 aastat hiljem, on Risk Management OÜ end tõestanud kui Eesti suurimate kogemustega füüsilise keskkonna riskianalüüside tegija. Ettevõtte teenused hõlmavad riskianalüüse ja riskinõustamist mitmetes valdkondades, sealhulgas töökeskkonna, kriisireguleerimise, hädaolukorraks valmisoleku, kemikaaliohutuse, toiduohutuse, arhiiviohutuse, turvalisuse ja palju muudes valdkondades.

Risk Management OÜ teenuseid on kasutanud arvukad klientide hulgas nii avaliku- kui erasektori esindajad. Meie klientide seas on organisatsioone nagu Tartu Ülikool, Eesti Maaülikool, Keskkonnaamet, Ravimiamet, Vabariigi Presidendi Kantselei, Haridus- ja Teadusministeerium, Eesti Energia, Riigikohus ja paljud teised. Mõned meie tehtud tööd on avalikult internetis kättesaadavad, mis näitab meie avatust ja pühendumust valdkonna arengule.

Risk Management OÜ omab Terviseameti registreerimistõendit nr 0004 töötervishoiuteenuste osutamiseks ergonoomia ja tööhügieeni alal, mis kinnitab meie professionaalsust ja pädevust töökeskkonna valdkonnas.

Meie ettevõte on pühendunud mitte ainult klientide vajaduste täitmisele, vaid ka keskkonna hoidmisele. Meie teenuste kaudu aitame säästa looduskeskkonda ja muuta paremaks meie kõigi töökeskkonda.

Risk Management OÜ usub, et riski ohjamine loob paremad võimalused klientide jätkusuutlikkuse tagamiseks. Oleme siin selleks, et aidata ettevõtetel ja organisatsioonidel saavutada oma eesmärke, vähendades samal ajal riske ja suurendades ohutust.

Oleme valmis aitama teid oma riskijuhtimise ja ohutuse vajadustega, tagades samal ajal teie edu ja jätkusuutlikkuse.

Kui soovite rohkem teada saada meie teenuste kohta või olete huvitatud koostööst, võtke meiega ühendust!

kontakt

RISK MANAGEMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura S.

Nende riskianalüüs aitas meil vältida potentsiaalseid õnnetusi.

- Martin P.

Tõelised eksperdid kriisireguleerimises, alati valmis aitama.

- Toomas K.

Toiduohutuse konsultatsioonid olid hindamatud meie ettevõttele.

RISK MANAGEMENT OÜ tegevusaruanne 2022

Risk Management OÜ on äriregistrisse kantud 30.10.2000. Risk Management OÜ tegeleb õnnetus- ja kahjustusriskide analüüsiga ning riski- ja ohutusalaste konsultatsioonide andmise, samuti riskide haldamiseks vajalike meetmete väljatöötamise ja juurutamisega. Risk Management OÜ teenuseks on riskianalüüsid ettevõtetele, asutustele ja organisatsioonidele, mille omanikud või haldajad on huvitatud inimesi, keskkonda ja vara ähvardavate ohtude tundmaõppimisest või mille tegevuse iseloomust ja ulatusest lähtuvalt on riskianalüüsi läbiviimise vajadus sätestatud EV seadusandlusega. Riskianalüüsi

Dropdown

kõik artiklid

Mis on kemikaaliohutus?

Kemikaalid on meie igapäevaelus laialdaselt kasutatavad ained, mida leidub kõikjal alates kodumajapidamiste puhastusvahenditest ja toiduainetest kuni tööstuslik
ssb.ee
Kemikaalid on meie igapäevaelus laialdaselt kasutatavad ained, mida leidub kõikjal alates kodumajapidamiste puhastusvahenditest ja toiduainetest kuni tööstuslikes protsessides kasutatavate kemikaalideni. Kuigi kemikaalid on hädavajalikud paljudes valdkondades, võivad nad samal ajal kujutada potentsiaalset ohtu inimeste tervisele, keskkonnale ja vara ohutusele. See paneb aluse vajadusele kemikaaliohutuse järele. Kemikaaliohutus on kontseptsioon, mis keskendub meetmetele, mille eesmärk on vältida kemikaalide ebasoodsat mõju inimeste tervisele, keskkonnale ja vara ohutusele. Selle põhimõtte

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.