Rohkema info nägemiseks:

A.J.A TORUTÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
A.J.A Torutööd on tööstus- äri- ja ühiskondlike hoonete ning korterelamute ja eramute kütte- veevarustus- ja reoveesüsteemide ehitamise, ümberehitamise, parandamise ja tehnoseisundi kontrollimisega tegelev väikeettevõte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte, A.J.A Torutööd, on väikeettevõte, mis on pühendunud erinevate torustikuprojektide elluviimisele. Meie meeskond on kirglik, kogenud ja valmis tegelema tööstus-, äri- ja ühiskondlike hoonete, korterelamute ning eramute kütte-, veevarustus- ja reoveesüsteemide ehitamise, ümberehitamise, parandamise ning tehnoseisundi kontrollimisega.

A.J.A Torutööd meeskond koosneb oma ala asjatundjatest, kellel on aastatepikkune kogemus torustikuvaldkonnas. Oleme põhjalikult kursis uusimate tehnoloogiate ja lahendustega ning rakendame neid iga projektiga, et tagada meie klientidele parimad võimalikud tulemused. Oleme uhked oma meeskonna üle, sest nende pühendumus ja oskused on meie ettevõtte selgroog.

A.J.A Torutööd keskendub kütte-, veevarustus- ja reoveesüsteemidele ning pakub mitmesuguseid teenuseid:

  • Ehitamine: Projekteerime ja ehitame uued torustikusüsteemid vastavalt teie vajadustele ja spetsifikatsioonidele. Meie eesmärk on tagada süsteemide tõrgeteta toimimine ja energiatõhusus.

  • Ümberehitamine: Vajadusel kohandame ja renoveerime olemasolevaid süsteeme, et need vastaksid tänapäevastele standarditele ja nõuetele.

  • Parandamine: Tegeleme torustikuprobleemide kiire ja tõhusa parandamisega, et minimeerida võimalikke häireid ja kulusid.

  • Tehnoseisundi kontroll: Teostame süstemaatilisi tehnilisi kontrollimisi, et tagada teie torustikusüsteemide ohutus ja nõuetekohane toimimine.

A.J.A Torutööd on teie usaldusväärne partner, kui tegemist on torustikuprojektidega. Oleme valmis lahendama nii lihtsamaid kui ka keerukamaid ülesandeid ning tagama, et teie kütte-, veevarustus- ja reoveesüsteemid toimiksid alati optimaalselt. Laske meil hoolitseda teie torustiku eest, nii et teie saate keskenduda oma ettevõtte või kodu toimimisele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

A.J.A TORUTÖÖD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Malle M.

Meie pakume kõrgkvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Nad töötavad vastavalt kokkulepitud ajakavale ja on alati abivalmis. Väga soovitan!

- Tiiu T.

See ettevõte on usaldusväärne, kiire ja kompetentne. Olen väga rahul nende tehtud töödega!

- Jüri J.

Kõik tööd on tehtud kvaliteetselt ja kiiresti. Suured tänud A.J.A Torutöödele!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

A.J.A TORUTÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ A. J. A. Torutööd on ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on sanitaartehniliste tööde teostamine. Nende spetsialiseerumiseks on küttesüsteemide ehitus, mida nad pakuvad nii ettevõtetele kui ka korterelamutele. OÜ A. J. A. Torutööd on tuntud oma pühendumuse ja kvaliteetse töö poolest, mis on aidanud neil luua tugeva kliendibaasi ja maine.2022. aasta oli OÜ A. J. A. Torutööd jaoks keeruline aasta. Nende müügitulu moodustas 165 363 eurot, mis on langus võrreldes eelmise aastaga. See langus on tingitud mitmest tegurist, sealhulgas järskudest hindade tõusudest ja käibe langusest.

Dropdown

kõik artiklid

Hooldus, remont, paigaldus - torutööde ettevõte, millele saad kindel olla

Kodu vee- ja küttesüsteemide korras hoidmine on oluline, et tagada mugav ja turvaline elukeskkond. Selleks on vaja usaldusväärset ja kogenud torutööde ettevõtet
ssb.ee
Kodu vee- ja küttesüsteemide korras hoidmine on oluline, et tagada mugav ja turvaline elukeskkond. Selleks on vaja usaldusväärset ja kogenud torutööde ettevõtet, kes suudab pakkuda erinevaid teenuseid alates hooldusest ja remondist kuni uute süsteemide paigaldamiseni. A.J.A Torutööd on selline ettevõte, millele saad kindel olla. Meie meeskond koosneb kogenud ja professionaalsetest torumeestest, kes on võimelised pakkuma laia valikut teenuseid. Meie teenused hõlmavad hoonesisese ja -väliste vee- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitamist, remonti ja rekonstrueerimist, küttesüsteemide ehitamist ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.