Rohkema info nägemiseks:

MÄRJAMAA PEREARSTIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 752; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MÄRJAMAA PEREARSTIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

MÄRJAMAA PEREARSTIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 752 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 27 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

OÜ Märjamaa Perearstikeskus tegeleb tervise edendamise ja haigusseisundi ennetamisega. Peamiseks tegevusvaldkonnaks on esmatasandil arstiabi osutamine, tervise taastamise korraldamine ja inimeste nõustamine tervishoiualastes küsimustes, samuti erakorralise ja vältimatu arstiabi korraldamine. 2022. aastal jätkus

OÜ Märjamaa Perearstikeskus traditsiooniline tegevus.

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas OÜ Märjamaa Perearstikeskus müügitulu 944 173 eurot. Müügitulust moodustas 100% teenuste müük. Müügitulu suurenes võrreldes möödunud majandusaastaga 32 %.

OÜ Märjamaa Perearstikeskus müügitulust moodustas 100% müük Eestis.

OÜ Märjamaa Perearstikeskus 2022.a. majandustulemuseks kujunes kahjum 11 682 eurot, eelmise perioodi majandustulemuseks oli kasum 44 502 eurot.

Investeeringud

Aruandeperioodil ei tehtud investeeringuid materiaalsesse põhivarasse, samuti ei planeeri ettevõte 2023.aastal teha suuremaid investeeringuid põhivarasse ja arenduskuludesse.

Personal

OÜ Märjamaa Perearstikeskus keskmine töötajate arv majandusaastal oli 14 töötajat, mis suurenes võrreldes eelmise perioodiga 1 töötaja võrra. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 489 188 eurot, eelmisel majandusperioodil oli vastav näitaja 347 537 eurot, suurenedes 40% võrreldes eelmise perioodiga.

Ettevõtte juhatuse liikmete ja tegevjuhi töö ei olnud eraldi tasustatud. Juhatuse ja nõukogu liikmetele nendega lepingu lõpetamise korral hüvitist ei maksta.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ Märjamaa Perearstikeskus põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on tervishoiualaste teenuste täiustamise kaudu firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine.

MÄRJAMAA PEREARSTIKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.