Rohkema info nägemiseks:

TÕSTUKIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme tõstetehnika müügi ning hooldusega, pakkudes oma klientidele lihtsaid ja kuluefektiivseid lahendusi
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kati P.

Minu ettevõttel on vajadus kasutada erinevat tüüpi tõstetehnikat, alates virnastajatest kuni korvtõstukiteni. Tõstukikeskuse lai valik on mulle alati sobinud ning nende virnastajate renditeenus on aidanud meil meie laohaldust oluliselt paremini korraldada.

- Tarmo S.

Olen kasutanud Tõstukikeskuse renditeenust mitmel korral, eriti suuremahuliste projektide puhul. Nende lai valik erinevaid tõsteseadmeid on võimaldanud mul leida alati sobiva lahenduse vastavalt meie vajadustele.

- Liisa M.

Nende pühendumine kliendile, kiire reageerimine hooldus- ja remonttöödele ning laitmatu varuosade saadavus on teinud minu äritegevuse palju lihtsamaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TÕSTUKIKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Tõstukikeskus OÜ on Eesti ettevõte, mis on pühendunud kahveltõstukite ja muu tõstetehnika müügile ja teenindamisele. Asutatud 2001. aastal, on see ettevõte jäänud 100% kohalikuks kapitaliks, mis näitab selle pühendumust kohalikule majandusele ja tööstusele. Selle põhitegevus on keskendunud kahveltõstukite ja muu tõstetehnika müügile ja teenindamisele Eesti turul, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja kuluefektiivseid lahendusi. Tõstukikeskus OÜ on alati olnud pühendunud oma klientidele võimalikult lihtsate ja kuluefektiivsete lahenduste pakkumisele. Ettevõte pakub tõstukeid ja muud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tõstukite regulaarne hooldus aitab pikendada nende eluiga?

Tõstukid on hädavajalikud paljudes tööstusharudes ning nende hooldamine on võtmetegur nende eluea pikendamisel. Regulaarne hooldus võib aidata vältida tõstukite
ssb.ee
Tõstukid on hädavajalikud paljudes tööstusharudes ning nende hooldamine on võtmetegur nende eluea pikendamisel. Regulaarne hooldus võib aidata vältida tõstukite purunemist ja vähendada parandamiseks kuluvat aega ja raha. Siin on mõned põhjused, miks tõstukite regulaarne hooldus on oluline ja kuidas see aitab pikendada nende eluiga. Parema jõudluse tagamine: Tõstukid töötavad pidevalt rasketes tingimustes ja koormustega, mis võivad põhjustada nende kulumist ja rikkeid. Regulaarne hooldus aitab tagada, et tõstukid töötaksid optimaalselt ja oleksid parema jõudlusega. Ohutuse tagamine:

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.