Rohkema info nägemiseks:

AUTOESINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2873; jälgijaid - 33. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta AUTOESINDUS OÜ kohta arvamuslugu!"

AUTOESINDUS OÜ hetkeolukord

Juba 2873 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 33 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 152 korda.

Tegevusaruanne 2022

Autoesindus OÜ 2022. a põhitegevusaladeks olid: 1. Kia ja Opel sõiduautode ja väikekaubikute müük.

2. Sõiduautode ja väikekaubikute hooldus ja remont ehk järelteenindus.

3. Kasutatud autode ost-müük.

4. Varuosade ja rehvide müük.

2022. aastal oli Autoesindus OÜ käive 3 537 165 eurot.

Võrreldes eelmise aastaga langes ettevõte käive 5,5%. Uute ja kasutatud sõidukite müügikäive langes 13%. Käibest moodustus sõidukite müük 79%.

Järelteeninduse ärivaldkonnas oli olulisimaks muudatuseks esimene täisaasta, mil olime ka Citroëni sõidukite ametlikuks hoolduspartneriks, see lisas meile nii käivet kui uusi kliente.

Traditsiooniliselt eelistasid tarbijad osta SUV-klassi sõidukeid, Kia puhul eelkõige Sportage mudelit.

Järelteeninduse käive kasvas 27%, mis moodustas käibest 7%. Varuosade ja rehvide müük kasvas 52%, mis moodustas käibest 13%.

Ärikeskkonna stabiilsust kõigutas eelkõige Ukrainas toimuv sõda ja sellest tulenevad tarneahelate raskused, sh uute sõidukite tarnete pikenemine ja samuti sisendhindade oluline kasv. Tarbijate jaoks tõi see taas kaasa ebastabiilsust ja ettevaatlikkust.

2023. a peamised eesmärgid: 1. Tõsta kasumlikult järelteeninduse käivet, sh müügikasumit vähemalt 10%.

2. Teenida sõidukite müügist eelmise aastaga võrreldavat müügikasumit ja edestada põhinäitajate poolest Narva ja Rakvere Kia esindusi.

Olulised majanduslikud näitajad:

Valemid: 1. Rentaabluse suhtarvud 1.1. Käiberentaablus = puhaskasum / netomüügikäive 1.2.Omakapitali rentaablus (ROE) = puhaskasum / omakapital 1.3. Varade rentaablus = puhaskasum/varad kokku 2. Efektiivsuse suhtarvud 2.1. Debitoorse võlgnevuse käibesagedus = müügitulu/keskmine debitoorse võlgnevus 2.2. Varade käibekordaja = netomüügikäive / varad kokku keskmiselt 2.3. Põhivarade käibekordaja = netomüügikäive/ põhivara kokku keskmiselt 2.4. Käibevarade käibekordaja = netomüügikäive / käibevara kokku keskmiselt 3. Likviidsuse ehk lühiajalise maksevõime 3.1. Maksevõime üldine tase = käibevara / lühiajalised kohustused 3.2. Likviidsussuhe = käibevara – varud / lühiajalised kohustused 4. Pikaajalise maksevõime ehk kapitalistruktuuri 4.1. Pikaajalise laenu osakaal = pikaajalised kohustused / (pikaajalisedkohustused + omakapital)

AUTOESINDUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.