Rohkema info nägemiseks:

PLUSCONSULT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid teenuseid, keskendudes asjatundlikule toitumis-, fitness- ja finantsnõustamisele, mis on individuaalselt kohandatud klientide isiklike eesmärkidega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus sinu tervis ja varandus käivad käsikäes särava tuleviku poole. PLUSCONSULT usub, et tasakaalustatud elu ei ole lihtsalt unistus, vaid käegakatsutav reaalsus, mida on võimalik saavutada õige juhendamise ja vahenditega.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakume toitumis- ja personaaltreeningu nõuandeid koos nutika finantsnõustamisega. See ainulaadne teenustekombinatsioon on loodud selleks, et toita sinu keha, proovile panna sinu füüsilisi piire ja kindlustada sinu finantsiline heaolu, tagades, et iga su elu aspekt on hoole ja täpsusega kaetud.

Astu muutuste teekonnale meie toitumisnõustaja seltsis, kes koostab sinu individuaalsetele vajadustele vastavad toitumiskavad, tagades, et iga söögikord on samm optimaalse tervise suunas. Meie personaaltreener pole pühendunud mitte ainult sinu füüsise vormimisele, vaid ka sinu vaimu tugevdamisele, pakkudes kohandatud treeningkavasid, mis sunnivad sind saavutama ja ületama oma fitnessi eesmärke.

Kuid mis on tervis ilma finantsilise stabiilsuseta? Meie finantsnõustaja on siin, et valgustada teed jõukuse poole praktilise finantsnõu abil, mis kindlustab sinu tuleviku ja vabastab sind, et saaksid nautida oma raske töö vilju. 

Liitu meiega PLUSCONSULT OÜ-s, kus algab sinu teekond tasakaalustatud ja jõukale elule!

Kontakt:

PLUSCONSULT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Toitumiskavade mitmekesisus on teinud tervisliku toitumise lihtsaks.

- Laura

Finantsnõustamisel saadud praktilised näpunäited on olnud suureks abiks.

- Priit

Personaaltreeningud on motiveerivad ja tõhusad, olen tulemustega väga rahul!

Kuidas oma treeninguid maksimeerida?

Fitness ei ole üks suurus kõigile. Isikupärastatud fitnessiplaanid on olulised, kuna need võtavad arvesse inimese ainulaadset füüsilist seisundit, elustiili ja eesmärke. Isiklik treener võib pakkuda vajalikke teadmisi, et koostada treening, mis maksimeerib tulemusi, minimeerides samal ajal vigastuste riski. Saavutatavate eesmärkide seadmine on iga eduka fitnessiteekonna alus. Eesmärgid peaksid olema Spetsiifilised, Mõõdetavad, Saavutatavad, Asjakohased ja Ajaliselt piiritletud (SMART). Isiklik treener aitab teil neid eesmärke määratleda ja luua teekaardi nende saavutamiseks. Võtmetähtsusega

Dropdown

kõik artiklid

Toitumine: viis levinuimat müüti

Toitumine on valdkond, mis on täis väärinformatsiooni ja eksiarvamusi. Tervise ja heaolu poole püüdlemisel on oluline eristada fakte väljamõeldistest. See posti
ssb.ee
Toitumine on valdkond, mis on täis väärinformatsiooni ja eksiarvamusi. Tervise ja heaolu poole püüdlemisel on oluline eristada fakte väljamõeldistest. See postitus lükkab ümber viis levinud toitumismüüti, andes teile teadmised teadlike toitumisvalikute tegemiseks. Süsivesikud teevad paksuks Süsivesikud on keha peamine energiaallikas, mis on hädavajalikud aju funktsioneerimiseks ja füüsiliseks tegevuseks. Need ei ole iseenesest põhjustavad ülekaalu; pigem on oluline tarbitava tüüp ja kogus. Komplekssed süsivesikud, mida leidub täisteratoodetes, puu- ja köögiviljades, on kasulikud, samas kui

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.