Rohkema info nägemiseks:

DECOREST DISAIN OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete sise- ja välisviimistluslahenduste pakkumisele, hõlmates laia valikut tooteid alates dekoor- ja viimistlusliistudest kuni erinevate tapeetide ja sisustuselementideni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Decorest Disain OÜ on üle 30 aasta tegutsenud siseviimistluse valdkonnas, pakkudes laias valikus kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, mis rikastavad sinu kodu interjööri. Oleme uhked, et oleme maailmakuulsa dekoor- ja viimistlusliistude tootja Orac Decor® ametlik esindaja aastast 1992 ning meie ettevõte on pühendunud klientide vajaduste täitmisele.

Meie tootevalikust leiad üle 300 kollektsiooni erinevaid tapeete Euroopast ja USAst. Alates romantilistest maakodu tapeetidest kuni luksuslike sameti- ja klaashelmestega seinakateteni, pakume laia valikut tekstiil-, metall-, käsitöö-, ja naturaalseid seinakatteid. Kas oled kunstilise hingega või armastad glamuuri? Meil on midagi igale maitsele. Külasta meie salongi ja leia tapeet, mis sobib täiuslikult sinu koduga, luues unikaalse atmosfääri.

Aitame sul muuta oma kodu välisilme unikaalseks ja vastupidavaks, kasutades Orac Decor® fassaadi dekoore, mis on valmistatud vastupidavast EPS penopolüsteroolist ja kaetud kvaliteetse kvartsliiva või akrülaadiga. Meie salongis saad tutvuda erinevate materjalinäidistega, et valida endale sobivaim lahendus.

VALPAINT dekoratiivvärvid on valmistatud keskkonnasõbralikult ja pakuvad silmatorkavaid ning innovaatilisi värvitoone ja tekstuure. Valikus on mitmesugused värvid ja pinnakatted, mis võimaldavad sul luua unikaalseid struktuure ja efekte oma kodu seintele.

Lisaks tapeetidele ja dekooridele pakume laia valikut sisustust, looduskivi, mööblit ja patju, mis aitavad sul luua kodu, mis peegeldab sinu isikupära ja stiili. Oleme valmis aitama sul kujundada oma unistuste kodu alates seinakatetest kuni mööblini. Külasta meie salongi aadressil Liivalaia 21 Tallinnas ja avasta maailm dekoratiivsete võimaluste ja kvaliteetsete toodetega.

Võta ühendust ning leiame koos parima lahenduse, mis vastab sinu maitsele ja eelistustele.

KONTAKT

Loe ka meie artiklit ajakirjas "Moodne Kodu"!

ARTIKKEL

DECOREST DISAIN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ene P.

Kõrgekvaliteedilised tooted ja meeldiv teenindus.

- Tõnu M.

Valik on lai ning eksperdid aitavad sobiva valiku leidmisel.

- Kadi L.

Olen väga rahul oma uue tapeediga! Suurepärane teenindus ja kiire tarne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

DECOREST DISAIN OÜ tegevusaruanne 2022

(cid:127) Decorest Disain OÜ põhitegevusalaks on luksuslike, stiilsete ja elegantsete viimistlusmaterjalide hulgi- ja jaekaubandus; (cid:127) 2022 aastal tegeleti viimistlusmaterjalide müügiga, milleks on erinevad seina- ja laeliistud, karniisid, tapeedid, seinakatted, looduskivi jms; (cid:127) 2023 aastal on plaanis jätkata viimistlusmaterjalide müügitegevusega; (cid:127) aruandeaastal ei tehtud arengu- ja uurimistegevuse projektidega seotud väljaminekuid; (cid:127) järgneval aastal ei planeerita kulutusi arengu- ja uurimisväljaminekute tarbeks; (cid:127) aruandeaastal ei omandatud, ei võetud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas anda dekooriga kodule võluv välisilme?

Kui tegemist on koduga, on esmamulje kõige olulisem. Kodu fassaad on see esimene pilkupüüdev element, mis annab aimu sinu kodu isikupärast ja stiilist. Seetõttu
ssb.ee
Kui tegemist on koduga, on esmamulje kõige olulisem. Kodu fassaad on see esimene pilkupüüdev element, mis annab aimu sinu kodu isikupärast ja stiilist. Seetõttu on äärmiselt oluline valida fassaadidekoor, mis mitte ainult ei vasta sinu maitsele, vaid muudab su kodu ka unikaalseks ja pilkupüüdvaks. Meie uusim artikkel keskendub Orac Decor® fassaadi dekooridele ja nende võimalustele, kuidas muuta sinu kodu välisilme elegantseks ning vastupidavaks. Kui oled mõelnud fassaadi dekoori valimisele, siis esimene samm on otsustada, millist stiili soovid oma kodu esindama panna. Kas eelistad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.