Rohkema info nägemiseks:

AUTOSÕIT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Autosõit tegutseb 2002. aastast ja on suurim autokool ja liikluskasvatusega tegelev ettevõte Eestis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

AUTOSÕIT OÜ on alates 2002. aastast olnud Eesti juhtiv autokool ning liikluskasvatuse edendaja. Nende pikaajaline kogemus ja pühendumus klientidele on teinud neist Eesti suurima liikluskoolitusega tegeleva ettevõtte. AUTOSÕIT OÜ missiooniks on pakkuda klientidele kvaliteetset sõidukoolitust ja abi juhilubade taotlemisel, viies liikluskasvatuse uuele tasemele.

AUTOSÕIT OÜ strateegia keskendub laiaulatusliku ja kergesti kättesaadava liikluskoolituse pakkumisele, mis hõlmab teenindusstandardeid ja esindusi üle Eesti. Nende eesmärk on tagada, et iga soovija leiaks neilt vajaliku koolituse, olenemata sellest, milline on nende sõiduoskuste tase või eesmärk liikluses.

Mitmekülgne koolituste valik

AUTOSÕIT OÜ koolituste nimekirjast leiavad endale sobivad kursused nii esmase juhiloa taotlejad kui ka edasijõudnud sõiduõppijad. Nende pakutav hõlmab mootorratturite koolitusi, veokijuhtidele mõeldud koolitusi ning isegi professionaalset ametikoolitust. Lisaks sellele on saadaval laste liikluskasvatuse ja mopeedikoolituse programmid.

Laialdane esinduste võrgustik

AUTOSÕIT OÜ on esindatud kogu Eestis, omades 12 keskust, kus toimuvad koolitused ja õppetunnid. Nende esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Rakveres, Pärnus, Viljandis, Paides, Võrus, Valgas, Haapsalus, Jõhvis, Jõgeval ning Aseris. See laialdane levik tagab, et kliendid üle Eesti saavad nautida kvaliteetset sõidukoolitust ja teenindust.

Kaasaegne E-Õpe

AUTOSÕIT OÜ on investeerinud kaasaegsesse e-õppekeskkonda, mis võimaldab õppimist nii linnuüleselt kui ka riigiti. See tähendab, et kliendid saavad õppida endale sobival ajal ja kohas, mis teeb sõiduõppe veelgi paindlikumaks ja mugavamaks.

Professionaalsed instruktorid ja varustus

Ettevõte hoolitseb selle eest, et nende õpilastel oleks juhendamisel parimad võimalikud instruktorid ja varustus. AUTOSÕIT OÜ pargis on üle 110 erineva sõiduki, millel teevad tööd oma ala eksperdid. See tagab, et õpilased õpivad parimal võimalikul viisil ja turvalises keskkonnas.

Libedasõit ja erinevad koolitused

Lisaks tavapärastele sõidukoolitustele, haldab AUTOSÕIT OÜ kolme aastaringset libedasõiduväljakut Tallinnas, Tartus ja Aseris. Seal korraldatakse mitmesuguseid koolitusi, klientide päevi, firmaüritusi ja autoesitlusi, aidates kaasa ohutumale ja oskuslikumale liikluskäitumisele.

AUTOSÕIT OÜ on pühendunud sellele, et igast õpilasest saaks pädev ja vastutustundlik liikleja. Nende pikaajaline kogemus ja lai teenuste valik muudavad nad Eesti liikluskasvatuse lipulaevaks. Kui olete huvitatud sõidukoolitusest Eestis, siis on AUTOSÕIT OÜ teie usaldusväärne partner, kes aitab teil oma liiklusunelmad teoks teha.

Täpsema lisainformatsiooni saamiseks võta meiega ühendust või registreeru end autokooli!

kontakt

AUTOSÕIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Karmen T.

Rahulik ja meeldiv sõiduõpetaja oli.

- Tanel P.

Mugav e-õpe teoorias ja väga rahulik sõiduõpetaja

- Merit A.

Väga hea sõidukool. Koolituse sai kiiremini läbitud kui mujal.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AUTOSÕIT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Autosõit on tuntud ja tunnustatud ettevõte, mis on spetsialiseerunud liikluskasvatusalaste koolituste pakkumisele. Selle ettevõtte põhitegevus on aidata inimestel omandada vajalikud oskused ja teadmised, et nad saaksid liikluses turvaliselt ja enesekindlalt hakkama. OÜ Autosõit on laiendanud oma tegevust mitmete tütarettevõtete kaudu, sealhulgas Autosõit Rakvere OÜ, OÜ Autosõit Tallinn, OÜ Autosõit Lääne, Minu Autokool OÜ, Eliit Autokool OÜ, Autosõit Simulaatorid OÜ, Toyota Autokool OÜ, Avariigrupp OÜ, OÜ Autosõit Harju, OÜ Autosõit Saku, OÜ Autosõit Akadeemia, OÜ Autosõit Tartu, Ligier

Dropdown

kõik artiklid
Libedasõidukoolitus on haridusprogramm, mis valmistab juhte ette talvisteks ja libedateks teeoludeks. See on oluline koolitus, eriti piirkondades, kus talvine i
Arvamuslugu

Libedasõidukoolitus - ohutu sõitmine talvistel teedel

Libedasõidukoolitus on haridusprogramm, mis valmistab juhte ette talvisteks ja libedateks teeoludeks. See on oluline koolitus, eriti piirkondades, kus talvine ilm toob kaasa jäätunud ja lumised teed. See artikkel uurib libedasõidukoolituse tähtsust, selle eeliseid ning mida see õppijatele pakub. Liiklemine talvistes ja libedates teeoludes võib olla ohtlik ja nõuab erilisi sõiduoskusi. Libedasõidukoolitus annab juhtidele vajalikud teadmised ja kogemused, et ohutult toime tulla libedal teel. See on eriti kasulik nendele, kes elavad piirkondades, kus talvised ilmastikuolud võivad olla

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.