Rohkema info nägemiseks:

OAAS ARHITEKTID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 595; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta OAAS ARHITEKTID OÜ kohta arvamuslugu!"

OAAS ARHITEKTID OÜ hetkeolukord

Juba 595 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OAAS Arhitektid OÜ firma loodi 28.02.2002a. Majandusaasta alguseks loetakse 1.jaanuar ja majandusaasta lõpuks 31.detsember.Firma peamiseks tegevusalaks on arhitektuurne projekteerimine ja maastikukujundus.2022a kõik tööd teostati Eestis.

Peamised tellijad olid Riigi Kinnisvara AS , Eesti Arhitektide Liit ja Laaneserva OÜ . 2022a majandusaastal olid suuremad tööd seotud RKAS-i poolt korraldatavatest konkurssidest osavõtt ning konkursside võistlusülesannete koostamine ning Pivarootsi mervilla maastikuarhitektuurne projekteerimine .

Firma võttis osa arhitektuurikonkurssidest: 1.Tammiste algkool-kogukonnakeskuse arhitektuurivõistlus.

2. Saku keskpromenaadi arhitektuurivõistlus.

Aasta jooksul on firma konkursialane ja ideeprojektide tegevus olnud stabiilne.

Firma 2022a tegevusaasta lõppes kahjumiga -3426 euri, müügitulu oli 29250 euri.Firma 2022a. majandusaasta oli võrreldav eelmise aasta tegevusega.Firma jõudis osavõtta kahest konkursist, hea koostöö laabub Riigi Kinnisvara AS-i ja Eesti Arhitektide Liiduga.

Nagu eelmisel majandusaastal, tuleb üritada ka 2023a osa võtta vähemalt kolmest Eesti konkursist, ühest välismaal toimuvast ning konkureerida ka sobivatel riigihangetel.Arhitektuuri ja planeerimiskonkursside tegemisel tuleb arendada koostööd erinevate arhitektuuri- ja disainfirmadega.

2023a majandusaastal tuleb suurendada firma käivet. Erilist tähelepanu tuleb pöörata alternatiivsete tegevuste arendamisele arhitektuuribüroo sees.Firma uus kodulehekülg toimib ja seda saab jooksvalt täiendada.

.

OAAS ARHITEKTID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.