Rohkema info nägemiseks:

VÄRSKA VARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 762; jälgijaid - 21. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta VÄRSKA VARA OÜ kohta arvamuslugu!"

VÄRSKA VARA OÜ hetkeolukord

Juba 762 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 21 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Värska vara on asutatud 31.01.2002 aastal. Osaühingu asutajaks oli AS Värska Sanatoorium.

Asutamisel vastuvõetud põhikirja järgi on ettevõtte tegevusaladeks kaubandus- ja vahendustegevus; juriidilised-, majandus- ja finantskonsultatsioonid; transporditeenused; toitlustamine; kinnis- ja vallasvaratehingud; kinnisvaraarendus ja- hooldus ning kinnisvara rentimine ja üürimine.

OÜ Värska Vara äriregistri number on 10850018. Ettevõtte tegevuskohaks on Väike-Rõsna küla

Setomaa vallas Võru maakonnas. Muud tegevuskohad ja välisfiliaalid puuduvad.

OÜ Värska Vara on 100% osalusega AS Värska Sanatoorium tütarettevõtte.

01.03.2002 aastal sõlmisid OÜ Värska Vara ja emaettevõte AS Värska Sanatoorium pikaajalise (tähtajaga 25 aastat) hoonestatud kinnistu rendilepingu. Lepingu lõppedes on rentnikul rendilepingu uuendamise eelisõigus. Samuti on osaühingul sõlmitud maa-ala rendileping koos rekreatsiooniteenuste osutamise õigusega OÜ- ga Puhas Jänes tähtajaga 31.12 2025.

Alates 01.05.2018 aastast osutab OÜ Värska Vara toitlustusteenust.

2020 aastal on alustatud meditsiiniseadme tootmist, milleks on toormineraalveest kurgu- ja ninasprei

TSILK.

2022 aastal oli osaühingu põhitegevuseks toitlustamine, kinnisvara rentimine ja arendamine ning meditsiiniseadme TSILK tootmine. 2022 aasta alguses koroonaviiruse jätkuva leviku tõttu kehtisid turismisektorile veel piirangud, mille mõjud ulatusid ka osaühingu põhitegevuseks kujunenud toitlustamise valdkonda. Samuti muutis kogu regiooni julgeolekut Venemaa sõjaline sissetung

Ukrainasse. EL-i poolt Venemaa sõjategevuse vastu kehtestatud sanktsioonid avaldasid mõju meie tegevusele kaupade ja toorme sisendhindade kallinemise näol. Kõige enam mõjutas kulusid toiduainete ja energia hinnatõus.

2023 aasta põhitegevuseks on jätkuvalt emaettevõttele AS Värska Sanatoorium hoonestatud kinnistu rentimine ning toitlustusteenuste osutamine, samuti ka toormineraalveest nina- ja kurgusprei tootmine. 2023 aastal on eesmärk laiendada looduslikust mineraalveest toodetavate toodete portfelli. Selle tegevuse arendamiseks on emaettevõte kaasanud Tartu Ülikooli.

Aastaaruande koostamise perioodil ei ole toimunud olulise tähtsusega sündmusi, mis mõjutaks oluliselt järgmise majandusaasta tulemust.

OÜ Värska Vara juhatus on ühe liikmeline. 2022 aastal ei ole juhatusele töötasu arvestatud.

VÄRSKA VARA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.