Rohkema info nägemiseks:

VANAVESKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume majutus- ja toitlustusteenuseid looduskaunis keskkonnas.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Vana-Veski Puhkekeskusesse, kus Eesti looduse ilu vaim on harmooniliselt põimitud puhkuse rõõmu ja peene einestamise naudinguga. Meie missiooniks on pakkuda teile võrdlematut kogemust, mis hellitab kõiki teie meeli, pakkudes täiuslikku põgenemist igapäevaelu saginast.

Alusta kulinaarset teekonda

Naudi Eesti rikkalikke maitseid meie eksklusiivse toitlustusteenusega. Olgu selleks pulma tähistamine, seminari korraldamine või lihtsalt perekoosviibimine, meie kohandatud menüüd on loodud sobima igaks sündmuseks. Alates südamlikest Eesti rahvustoitudest kuni piduliku jõuluõhtusöögini, iga eine on meie kvaliteedi ja traditsiooni pühendumuse tunnistus. Pea meeles, et meie hõrgutavat kööki pakutakse ainult ette tellimisel, tagades isikupärase puudutuse teie einestamiskogemusele.

Majutusvõimalused 

Ole kindel, sinu mugavus on meie prioriteet. Meie majutusvõimaluste valik, alates Peamajast kuni võluvate Metsamajadeni, pakub täiuslikku taandumist pärast seiklusrikast päeva. Naase looduse rahusse või kogune lõkke ümber; valik on sinu.

Aja veetmise võimalused igaks aastaajaks

Meie loosung, Igal aastaajal ootab seiklus!, võtab kokku Vana-Veski Puhkekeskuse olemuse. Alates rahulikest kanuumatkadest kuni põnevate vibulaskmiseni, ja alates rahumeelsest kalapüügist kuni ergutavate metsa- ja rabamatkadeni, meil on tegevusi, mis elustavad teie vaimu aasta läbi.

Lõõgastus uues võtmes

Koge lõõgastust kõige ehedamal kujul meie saunateenustega. Torusaun ja aastaringselt soe Kümblustünn ei ole lihtsalt mugavused; need on pühakojad, kus saad lõõgastuda ja uuesti sündida, omaks võttes Eesti saunatraditsioonide ajatuse.

Vana-Veski Puhkekeskuses oleme me rohkem kui lihtsalt puhkeküla; oleme sihtkoht, kus luuakse mälestusi, kus seiklus põimub rahuga, ja kus iga külastus on peatükk teie avastusloo raamatus. Liitu meiega ja lase seiklusel alata!

Lisateabe või isikupärastatud pakkumise saamiseks võtke meiega ühendust telefonil (+372) 53 461 550 või e-posti teel info@vanaveskipuhkekeskus.ee.

VANAVESKI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta P.

Olen väga rahul meie majutuse ja teenindusega. Suurepärane kogemus!

- Jaak S.

Väga hubane ja rahulik koht, kus saab mõnusalt aega veeta.

- Martin R.

Toiduelamused olid suurepärased ja teenindus sõbralik. Tuleme kindlasti tagasi!

Miks võiks metsamaja olla ideaalne puhkuse sihtkoht?

Kujutage ette ärkamist looduse rahustavatele helidele, ümbritsetuna kõrgetest puudest ja värske männilõhnaga. Metsamaja puhkus pakub ainulaadset võimalust ühenduse katkestamiseks igapäevaelu saginast ja taasühendumiseks loodusmaailmaga. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks metsamaja peaks olema teie järgmine puhkuse sihtkoht. Võrdne ühendus loodusega Metsas viibimises on midagi loomupäraselt rahustavat. Lopsakas rohelus, vaikus ja metsik loodus aitavad kaasa rahu ja rahulikkuse tundele, mida on mujal raske leida. Uuringud on näidanud, et looduses viibimisel võib olla sügav

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas võib regulaarne saunaskäik tervist ja heaolu mõjutada?

Eesti sauna traditsioon on sajandeid vana ja see on enamat kui lihtsalt koht pesemiseks - see on hingele pühakoda. See juhend viib teid läbi Eesti kultuuripäran
ssb.ee
Eesti sauna traditsioon on sajandeid vana ja see on enamat kui lihtsalt koht pesemiseks - see on hingele pühakoda. See juhend viib teid läbi Eesti kultuuripärandi aurava südame, uurides rituaale, kasusid ja kombeid, mis teevad Eesti sauna kogemuse tõeliselt ainulaadseks. Saunaskäigu tervisekasud Regulaarne saunaskäik on seotud mitmete füüsilise tervise kasudega, nagu parem kardiovaskulaarne funktsioon, detoksikatsioon higistamise kaudu, lihasvalude leevendamine ja immuunsüsteemi tugevdamine. Sauna kuumus soodustab keha lihaste ja liigeste sügavat lõõgastumist, viies taastava efektini.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.