Rohkema info nägemiseks:

FEEDER TTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 282; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta FEEDER TTA OÜ kohta arvamuslugu!"

FEEDER TTA OÜ hetkeolukord

Juba 282 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli Feeder TTA OÜ kahekümne esimene tegevusaasta.

Ettevõttel on üheliikmeline juhatus.

Feeder TTA OÜ 2022 majandusaasta põhitegevusalaks oli lühiajalise majutusteenuse pakkumine (EMTAK: 55204 Külaliskorter), tegeleti ka muude kõrvaltegevustega ning otsiti uusi tegevussuundi.

Feeder TTA OÜ kesmine töötajate arv majandusaastal oli üks töötaja.

Majadusaasta 2022 (nii nagu ka eelmine majandusaasta 2021) oli raske nii ülemaailmse koroonapandeemia järelmõjude kui ka 2022 valitseva julgeolekuohu tõttu, kus otseselt kannatab erinevatel põhjustel turismisektor. Kuna Feeder TTA OÜ tegutseb turisminduses majutussektoris, oli aruandeaasta ettevõttele heitlik. Aruandeaasta lõppes väikese kahjumiga, aga plaanis on kahjum katta järgmise perioodi kasumi arvelt.

2023 majandusaasta tegevusplaanides on jätkata ettevõtte põhitegevusega ning võimalusel tegeleda lisaks ka kõrvaltegevustega, toetamaks põhitegevust. Ettevõtte juhtkond loodab, et järgmise majandusaasta teisel poolel turismisektor hakkab taastuma ja on võimalik jätkata paari aasta taguste tavapäraste mahtude ja tegevustega.

FEEDER TTA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.