Rohkema info nägemiseks:

SUNGATE FENCE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete aiamaterjalide ja suurte piirde- ning läbipääsulahenduste pakkumisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

SUNGATE FENCE OÜ on kogenud aiamaterjalide hankija, kes on oma 15-aastase kogemuse jooksul tõestanud end kui juhtiv piirde- ja läbipääsulahenduste pakkujana. Oleme pühendunud klientide vajaduste rahuldamisele ning teeme suured projektid reaalsuseks. Meie toodete kvaliteet ja vastupidavus on meie äri alustala, ja me ei koondu kunagi kompromissidele.

Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit aia- või piirdeprojektiks, siis olete jõudnud õigele kohale. Meie laia tootevalik hõlmab kõike alates aiapostidest ja -paneelidest kuni väravate, liugväravate ja aiatarvikuteni. Kõik meie tooted on põhjalikult testitud ja tagavad nii funktsionaalsuse kui ka visuaalse atraktiivsuse. Lisaks pakume klientidele mitmekesiseid kohandamisvõimalusi, et tagada lahendus, mis vastab täpselt teie vajadustele ja eelarvele.

Kuid meie edulugu ei piirdu ainult kvaliteetsete toodetega. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on valmis teie projektiga tegelema alates idee loomisest kuni lõpliku paigalduseni. Oleme uhked oma professionaalse lähenemise ja kliendikeskse suhtumise üle, mis on aidanud meil teenida klientide usaldust aastate jooksul.

Kui soovite rohkem teada saada sellest, kuidas SUNGATE FENCE OÜ saab aidata teil oma järgmise suure piirde- või läbipääsulahenduste projektiga, võtke meiega ühendust. Oleme alati valmis teie küsimustele vastama ja pakkuma teile parimat lahendust.

Kontakteeruge meiega juba täna ja laske meil aidata teil ehitada vastupidav, stiilne ja funktsionaalne piirde- või aialahendus, millest olete alati unistanud. Teie projekt on meie prioriteet ja me oleme siin, et seda teie jaoks ellu viia.

Külastage meie e-poodi või võtke meiega ühendust ja leiame teilegi sobiva aia!

kontakt

SUNGATE FENCE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaisa P.

Suurepärased väravad ja automaatika! Tõesti lihtsustavad elu.

- Priit K.

Nende e-pood on mugav ja hea valik. Kiire tarne ja hea teenindus!

- Toomas R.

Automatiseeritud väravad on tõeline mugavus. Kõik toimib sujuvalt!

SUNGATE FENCE OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Sungate Fence OÜ on spetsialiseerunud metallist piirdeaedade täislahenduste müügile. Ettevõtte tegevus jaotub kahte põhisuunda: piirdeaiamaterjalide jae- ja hulgimüük ning piirdeaialahenduste projektimüük. Tulud, kulud ja kasum Sungate Fence OÜ 2022. majandusaasta müügitulu oli 1 149 tuh. EUR, millest 100% moodustus müük Eesti Vabariigis ja 0% eksporditi välisturgudele. Müügitulu kasvas võrreldes eelmise aastaga 21%. Sungate Fence OÜ ärikasumiks kujunes 14,3 tuh. EUR. Kasum vähenes võrreldes eelmise aastaga 68%. Sungate Fence OÜ 2022. majandusaasta puhasrentaablus oli 1,24%

Dropdown

kõik artiklid

Miks eelistada automaatikaga väravat?

Automaatikaga värav on praktiline ja kaasaegne lahendus, mis muudab kodu ja ärihoonete juurdepääsu palju lihtsamaks ja turvalisemaks. See tehnoloogiline uuendus
ssb.ee
Automaatikaga värav on praktiline ja kaasaegne lahendus, mis muudab kodu ja ärihoonete juurdepääsu palju lihtsamaks ja turvalisemaks. See tehnoloogiline uuendus toob endaga kaasa mitmeid eeliseid, mis muudavad elu lihtsamaks ja paremaks. Selles artiklis uurime, miks eelistada automaatikaga väravat oma kodus või ettevõttes. Üks peamisi põhjuseid, miks inimesed valivad automaatikaga väravaid, on mugavus. Sul ei ole vaja väljuda autost, et avada või sulgeda väravat. Vajutades lihtsalt nuppu või kasutades distantspulti, saate värava avada mugavalt oma sõidukis istudes. Automaatikaga väravad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.