Rohkema info nägemiseks:

VIVANDOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Vivandor tegeleb kvaliteetsete puidutoodete tootmise ning müügiga. Pakume kvaliteetset kopa teenust: Kraavide kaevamine/puhastamine võsast/muu kopateenus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Vivandor on usaldusväärne partner kõigis teie ehitus- ja maastikukujundusprojektides, pakkudes laia valikut kvaliteetseid puidutooteid ja professionaalseid kaevetööde teenuseid.

  1. Saematerjalid ja puidutooted: Oleme spetsialiseerunud pakkuma kõike, mida vajate ehituseks ja maastikukujunduseks. Meie valik hõlmab pelletid, terrassilauad, voodrilauad, puidutöötlemine, puitbriketid ja kaubaalused.

  2. Kaevetööd: Vivandor pakub mitmekülgseid kaevetööde teenuseid, mis hõlmavad võsalõikust põldudelt, kraavidelt ja metsast. Teostame ka kändude juurimist ning pinnase planeerimist, tagades teie projektile tervikliku ja professionaalse lähenemise.

  3. Metsamaade ja põllumaade ost: Lisaks ostame nii metsamaad kui ka võsastunud põllumaad.

Meie puidutooted vastavad kõrgeimatele standarditele, tagades teie ehitusprojektide kestva edu. Meie kogenud meeskond tagab, et teie maastikuprojektid sujuvad tõrgeteta ja täpselt vastavalt teie nägemusele. Vivandor pakub kõiki vajalikke teenuseid alates saematerjalide müügist kuni metsamaade ostuni, pakkudes teile täielikku tuge kogu projekti vältel.

Olenemata sellest, kas vajate saematerjale, kaevetöid või soovite müüa metsamaad või võsastunud põllumaad, võtke meiega julgelt ühendust. Vivandor on siin, et pakkuda teile parimat teenust ja leida koos teiega ideaalne lahendus teie ehitus- ja maastikuprojektide jaoks. Ootame teie päringut!

UURI LISAKS

VIVANDOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Suurepärased saematerjalid ja sõbralik teenindus.

- Peeter

Kaubavalik oli mitmekülgne ning hind õiglane.

- Jaan

Usaldusväärne partner!

VIVANDOR OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Vivandor on ettevõte, mis tegeleb metsamaterjali varumisega,puidutöötlemisega ja saematerjali tootmisega. 2022.aastal oli OÜ Vivandor äritegevuse mahtude suurenemine, astuti samme turuosa suurendamiseks ja kindlustamiseks, toodete sortimendi laiendamise teel. Möödunud aasta tõi tootmisharule tervikuna müügimahtude suurenemisega, mis oli seotud hindade tõusuga. Tulud, kulud ja kasum 2022.aastal moodustas OÜ Vivandor müügitulu 1 011 966 eurot. Seejuures suurenes toodangu müük aastaga 24,6 %. OÜ Vivandor toodete müük toimus 100 % Eestis. Peamised finantssuhtarvud 2021 2020

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust valida keskkonnasõbralik ehituspuit

Keskkonnasõbralik ehituspuit on pärit jätkusuutlikult majandatud metsadest ja töödeldud keskkonda silmas pidades. See on teadlik valik ehitajatele ja koduomanik
ssb.ee
Keskkonnasõbralik ehituspuit on pärit jätkusuutlikult majandatud metsadest ja töödeldud keskkonda silmas pidades. See on teadlik valik ehitajatele ja koduomanikele, kes peavad planeedi tervist sama oluliseks kui konstruktsiooni tugevust. Ehitustööstuse arenguga muutuvad jätkusuutlikud ehitusmaterjalid üha olulisemaks. Need aitavad mitte ainult vähendada ehitusprojektide keskkonnamõju, vaid aitavad kaasa ka tervislikuma ökosüsteemi kujunemisele. Keskkonnamõju Keskkonnasõbraliku puidu valimine aitab oluliselt vähendada ehitustegevuse süsinikujalajälge. Sellise puidu jaoks kasutatavad puud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.