Rohkema info nägemiseks:

MELLIFERA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1086; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta MELLIFERA OÜ kohta arvamuslugu!"

MELLIFERA OÜ hetkeolukord

Juba 1086 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Mellifera OÜ tegutseb alates septembrist 2002.a. valdavalt Tartus ja Lõuna-Eestis, kliente on Põlvamaalt, Jõgevalt, Viljandist, Pärnust, Tallinnast. Koostöö jätkub Tartu Ülikooli ja

Tartu Ülikooli Kliinikumi erinevate kliinikutega, samuti Põhja-Eesti Regionaalhaiglaga.

Lisandunud on uusi kliente, klientide üldarv on suurenenud 666-ni.

Tagasiside klientidelt on olnud endiselt positiivne, seda näitab ka klientide üldarvu jätkuv suurenemine ja olemasolevate klientide taaspöördumine. Oluline on olemasolevate kliendisuhete hoidmine.

Aastal 2023 oli firma käive 131 201,00 € mis võrreldes eelneva 2022.a. käibega (103 457 €) on suurenenud 27%. Firma kasum oli 2023-l aastal 28 194 €.

Käibe tõusule aitas kaasa töine suvi, uue kliendina lisandus Hiiumaa Haigla kellega koostöö on jätkunud ka sellel aastal. Samuti võitis Mellifera mõned PERH-i ja TÜ

Kliinikumi hanked. Suuremad hanked moodustavad väga olulise osa firma käibest ja mõned võidud mõjuvad käibele väga positiivselt. Kasumit aitas suurendada ilmselt ka eelmisel majandusaastal ennatlikult lattu soetatud materjalid. Endiselt mõjutab firma kasumlikkust toorainete jätkuv hinnatõus ja klientide järjest suurenev hinnatundlikkus, tihenev konkurents aknakatete turul.

Firma jätkab endiselt rulookardinate ja muude aknakatete vahendamist,valmistamist ja paigaldamist. Detailid ja kangad ruloode jm. valmistamiseks hangitakse valdavalt kodumaistelt firmadelt.. Eralduskardinate kangaste ostmiseks on firma loonud kontakti tootjaga ja saab tellida kangaid nüüdsest otse ilma vahendajateta. See on oluline samm kasumlikkuse, paindilkkuse ja operatiivsuse suurendamisel.. Eralduskardinate kangaste ostmiseks on firma loonud kontakti tootjaga ja saab tellida kangaid nüüdsest otse ilma vahendajateta. See on oluline samm kasumlikkuse, paindilkkuse ja operatiivsuse suurendamisel.

2023.a. jätkas Mellifera OÜ putukavõrkude komplekteerimist ja paigaldamist.

2023. aastal jätkus suitsugeneraatorite ja vineerist automaatika ja küttekehaga varustatud suitsutuskappide müük mis ei ole küll saavutanud loodetud tulemusi.

Firma teeb kõik mis võimalik, et ka 2024.a. püsida kasumis.

Jätkuvalt on vaja investeerida töövahenditesse ja materjalidesse.

MELLIFERA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.