Rohkema info nägemiseks:

MINILASTEAED LÕVIMERI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 970; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MINILASTEAED LÕVIMERI OÜ kohta arvamuslugu!"

MINILASTEAED LÕVIMERI OÜ hetkeolukord

Juba 970 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Minilasteaed Lõvimeri on muusikasuunitlusega eralasteaed, kes alustas oma tegevust 27.10.2003 aastal ja omab Tallinna Teadus- ja Haridusministeeriumi poolt väljastatud tähtajatut koolitusluba nr 6947 HTM. Põhitegevuseks on lastehoid ja teenused, lastele alushariduse andmine ja toitlustamine. Lasteaias töötab kolm rühma, millest üks on sõimerühm ja kaks on liitrühma. Liitrühmade suuruseks on kuni 28 last ja sõime rühma suuruseks 16 last.

Eesti majanduse tegevusalade klassifikaator EMTAK on 88911.

Jätkuvalt on sõlmitud sihtfinantseerimise lepingud Tallinna Haridusametiga ja Harku vallaga, millele lisandus leping Lääne-Harju vallaga,Rae vallaga ja Viimsi vallaga. Lepingute alusel kohalikud omavalitsused toetavad igat oma vallas või linnas elavaid lapsi. Harku vallaga sõlmitakse leping üks kord õppeaasta jooksul. Tallinna Haridusameti leping on tähtajatu ja muudatusi tehakse jooksvalt.

2022 aastal jätkusid lisaks tavapärasele alushariduse andmisele lasteaias ringide tegevused – balletistuudio, kunstiring. Kunstiringi töö osutus väga populaarseks. Selle tulemusel avati kaks eri vanuses lastele mõeldud kunstiringi.

2022 jätkati erinevate haridusprojektidega. Uuteks projektideks oli“ Muusikahommikud“ ja „Muuseumitunnid“. Jätkati projekti - õuesõppega. Samuti jätkus koostöö erinevate teatriga, kus lastel oli võimalik külastada erinevaid etendusi vastavalt eale. Toimusid uisutamise ja suusatamise algõppekursused.

2022 aastal toimusid suveperioodil laste teemanädalad, mis oluliselt kergendasid lasteaia rahastamist. Teemanädalad osutusid populaarseteks, mida on plaanis jätkata ka järgmisel aastal.

Kaasajastati õppekava. Viidi läbi sisehindamise raames swot-uuringud, õpetajate avatud tunnid ja eneseanalüüsid.

Lasteaias töötas 2022 aastal palgatööjõuna 15 inimest: juhataja, 8 õpetajat, 2 kokk, 5 abiõpetajat.

Juhatuse liige tegutseb ka ettevõtte tegevjuhina. Täiendava teenusena osteti sisse erinevaid käelisi tegevusi(puutöö, keraamika), logopeedi - ja raamatupidmisteenust.

OÜ Minilasteaed Lõvimeri omab antud tegevusteks järgmisi litsense: 1.Koolitusluba nr. 6947HTM 2.Tervisekaitse kooskõlastus nr.131 3. Köögi tunnustamise otsus nr. 2790

MINILASTEAED LÕVIMERI OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.