Rohkema info nägemiseks:

BURONT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme eksperdiks kvaliteetsete ehitus- ja remonditeenuste pakkumisel, hõlmates alates üldehitustöödest ja siseviimistlustöödest kuni fassaaditöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes muudaks teie unistused reaalsuseks? Tutvustame teile meie ettevõtet, BURONT OÜ-d, kellele saate kindel olla igas ehitus- ja remondiprojektis. Oleme spetsialiseerunud kõrgekvaliteedilistele ehitus- ja remonditeenustele, pakkudes laia valikut teenuseid alates üldehitustöödest kuni siseviimistlus-, fassaadi-, katuse-, põranda-, santehniliste- ja elektritöödeni.

Alustades projekti algusest kuni valmimiseni, hoolitseme, et teie ehitusprojekt oleks sujuv ja tõhus. Meie meeskond on kogenud ja professionaalne, tagades teile parima tulemuse. Loome teie interjööri unikaalse stiili, olgu selleks siis eluruumid, ärikohad või avalikud ruumid. Kasutame ainult kvaliteetseid materjale ja loome hubase ja esteetiliselt nauditava sisekujunduse.

Teie hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed näevad. Meie professionaalsed fassaaditööd muudavad teie hoone mitte ainult ilusamaks, vaid ka vastupidavamaks ja energiatõhusamaks. Kvaliteetne katus on teie vara üks olulisemaid osi. Meie eksperdid ehitavad vastupidava ja lekkekindla katuse, mis kaitseb teie vara ilmastiku karmide mõjude eest.

Olgu tegemist parketi, plaatide või betoonpõrandatega, meie põrandatööd tagavad mitte ainult visuaalse naudingu, vaid ka vastupidavuse ja lihtsa hoolduse. Kogenud torumeestena lahendame igasugused sanitaartehnilised probleemid, tagades, et teie veesüsteem oleks alati töökorras ja lekkevaba. Elektritööd nõuavad täpsust ja professionaalsust. Meie elektrikud tagavad ohutu ja töökindla elektrisüsteemi, vastates kõigile teie elektrivajadustele.

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kes viivad teie ehitusprojekti ellu täpsuse ja kvaliteediga. Oleme uhked oma pikaajalise kogemuse üle ehitusvaldkonnas ning oleme alati valmis vastu võtma uusi väljakutseid ja looma unikaalseid lahendusi.

Kasutame ainult parimaid materjale ja tehnoloogiaid, et tagada tipptasemel tulemus igas projektis. Oleme kogenud ehitusettevõte, kes on läbinud mitmeid edukaid projekte erinevates valdkondades. Oleme täpsed ja pühendunud tähtaegadest kinnipidamisel, tagades teie projekti õigeaegse valmimise. Kuulame alati meie klientide soove ja vajadusi ning oleme valmis pakkuma personaalset lähenemist igale projektile.

Oleme siin, et muuta teie ehitusunelmad tõeks. Ärge jätke oma projekti juhuse hooleks, usaldage see BURONT OÜ professionaalsete kätte. Võtke meiega ühendust juba täna ja leiame koos teie jaoks parima lahenduse.

Võtke meiega ühendust ja leiame parima lahenduse teie ehitusvajadustele!

Kontakt:

+372 5566 9635

BURONT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan V.

Meeldiv ja professionaalne teenindus. Töö tehti puhtalt ja kiiresti.

- Liina T.

BURONT OÜ tiim oli uskumatult professionaalne ja kliendikeskne. Teostatud töö ületas ootusi!

- Martin P.

Eriti rahul siseviimistlustöödega. Detailid olid täiuslikud, teenindus laitmatu.

BURONT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Buront on alustas majandustegevusega 2003. aastal. Ettevõtte tegevuseks oli elamute ja miteeluhoonete ehitus ning tekstiili kaupade jaemüük. 2021. aastal seoses COVID-19 pandeemisat põhjustatud kriisiga tegeles ettevõte ainult ehitus- ja remonttöödega. Tekstiili kaupasid ei õnnestunud müüa ja osa riknes.Sama jätkus ka 2022. aastal. Võrreldes 2021. aastaga langes OÜ Buront käive lõppenud majandusaastal ca 25% võrra ja ettevõte lõpetas kahjumiga. Kokkuvõttes vastab omakapital seaduses ettenähtud nõuetele. 2023. aastal on plaanis tugevdada ettevõtte positsiooni ja suurendada müügikäivet.

Dropdown

kõik artiklid

Fassaaditööd - kuidas anda hoonele uus väljanägemine?

Hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed märkavad - see on teie vara visiitkaart, mis peegeldab nii selle sisemust kui ka omaniku isiksust. Kas soovite, et t
ssb.ee
Hoone fassaad on esimene asi, mida inimesed märkavad - see on teie vara visiitkaart, mis peegeldab nii selle sisemust kui ka omaniku isiksust. Kas soovite, et teie hoone oleks meeldejääv, unikaalne ja stiilne? Meie fassaaditööd on loodud just selleks, et muuta iga hoone mitte ainult vastupidavamaks, vaid ka visuaalselt kaunimaks. Meie käe all sünnivad ainulaadsed fassaaditööd, millest kiirgab välja erakordne elegants ja iseloom. Kasutame vaid parimaid viimistlusmaterjale, mis tagavad fassaadi vastupidavuse aastateks. Meie eesmärk on mitte ainult muuta hoone visuaalselt kauniks, vaid ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.