Rohkema info nägemiseks:

KEMEK ENGINEERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 676; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KEMEK ENGINEERING OÜ kohta arvamuslugu!"

KEMEK ENGINEERING OÜ hetkeolukord

Juba 676 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõtte lühiiseloomustus

Kemek Engineering OÜ põhitegevuseks on: (cid:127) tööstuslike kaalumis- ning doseerimissüsteemide projekteerimine, müük, modifitseerimine, paigaldus ning müügijärgne tehniline tugi; (cid:127) kaalumis/doseerimissüsteemide automatiseerimine; (cid:127) laboriseadmete pakkumine asfaldi- ja betoonitööstusele.

Ettevõte tegutseb viies strateegilises valdkonnas: (cid:127) kaalumise ja doseerimisega seotud insenerilahendused, tööstuslikud kaalumissüsteemid, andmehõive- ja automaatikaseadmed, platvormkaalude valmistamine; (cid:127) veokite kaalumisega seotud automaatika ja tarkvara; (cid:127) raudteevagunite kaalumise lahendused; (cid:127) betooni ning sööda tehaste kaalumise/doseerimise protsessi automatiseerimise täislahenduste pakkumine; (cid:127) betooni/asfalditööstuse kvaliteedikontrolli laborite seadmete pakkumine.

Majandustulemused

Kemek Engineering OÜ aruandeaasta netokäive oli 92 tuhat eurot ja aruandeaasta tulemiks on kasum 1,2 tuhat eurot. Võrreldes eelmise aastaga realiseerimise netokäive vähenes. Ettevõte tegutses Eesti turul.

Kliendid

Kemek Engineering OÜ klientideks 2022. aastal olid õppeasutused ning tootmis- ja kaubandusettevõtted. 7% klientidest ostsid Kemek

Engineering OÜ-st aruandeaasta jooksul enam kui 10 000 euro eest, 30% poolt sooritatud ostud jäid vahemikku 2 000 ... 10 000 eurot ning 46% ostusumma ületas 500 eurot, ülejäänud 17% klientidest ostsid tooteid ja teenuseid vähem kui 500 euro eest.

Personal

Aruandeaastal töötas firmas keskmiselt 1 inimene. Käibeks ühe töötaja kohta kujunes 2022. aastal 92 tuhat eurot. Töötasu koos maksudega arvestati 18,7 tuhat eurot, juhatusele tasu ei makstud.

Plaan 2023. aastaks

Kemek Engineering OÜ juhatuse tähtsamateks ülesanneteks ja eesmärkideks 2023. aastal on: (cid:127) jätkata tihedat koostööd võtmeklientidega; (cid:127) firma Kemek Engineering OÜ aktiivne arendus.

KEMEK ENGINEERING OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.