Rohkema info nägemiseks:

RONELLA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme erinevate ehitusteenustega. Suhteliselt väikese ettevõttena suudame pakkuda paindlikku teenust, kliendi soovide ja vajadustega maksimaalselt arvestada ning alati kokkuleppele jõuda.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Ronella on tuntud nimi Eesti ehitusmaastikul, olles alates 2004. aastast pakkunud kõrgekvaliteedilist ehitusteenust nii eraisikutele kui ka firmadele. Meie ettevõte algatas oma teekonna FIE-na, kuid täna oleme uhked oma kasvamise ja arengu üle, olles tõusnud usaldusväärseks ehituspartneriks paljudele klientidele Pärnu linnas ja selle maakonnas ning üle Eesti.

Ronella meeskond koosneb pühendunud ja kogenud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune töökogemus ehitusvaldkonnas. Meie meeskond mitte ainult ei ehitaks maja vundamendist katuseni, vaid panustab ka oma ekspertteadmised, tagamaks, et sinu kodu vastaks kõrgeimatele kvaliteedi- ja energiatõhususe standarditele.

Oleme suhteliselt väike ettevõte, kuid see annab meile võimaluse pakkuda paindlikke ja kohandatud ehitusteenuseid vastavalt sinu vajadustele. Meie eesmärk on alati leida parim lahendus, mis vastab sinu soovidele ja eelarvele. Ronella meeskond on tuntud võimekuse poolest arvestada kliendi soovide ja vajadustega ning alati jõuda kokkuleppele, et tagada rahulolu igas ehitusprojektis.

Ronella pakub mitmekülgseid ehitusteenuseid, sealhulgas eramajade ehitus ja renoveerimine, tööstus- ja ärihoonete ehitus ja renoveerimine ning muud üldehitustööd nagu terrasside, õueteede ja -platside ehitus, kontoriruumide loomine, saunade ehitamine ja abihoonete rajamine. Omades kogemusi toiduainetetööstusega seotud hoonete ja muude tootmis- ja äripindade ehitusega, suudame me vastata ka kõige nõudlikumate klientide vajadustele.

Ronella on uhke oma usaldusväärsete koostööpartnerite üle, kes võimaldavad meil teostada ka eritöid nagu ventilatsiooni-, küte-, nõrkvoolu-, elektri- ja santehnilised tööd. See tagab, et sinu projekt on usaldusväärsete ja kogenud ekspertide kätes.

Olenemata sellest, kas plaanid ehitada uut kodu, renoveerida olemasolevat või vajad spetsiaalseid üldehitustöid; võid usaldada Ronella meeskonda. Meie eesmärk on mitte ainult ehitada ja renoveerida hooneid, vaid luua kestvaid ja funktsionaalseid ruume, mis vastavad sinu vajadustele ja soovidele.

Koduleht

RONELLA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kertu K.

Ronella tegi meile väga kvaliteetse ja professionaalse tööstushoone. Soovitan!

- Kalle A.

Töö sai isegi kiiremini valmis, kui planeerisime ja tulemus oli väga korralik!

- Janar L.

Jäin nende tööga väga rahule, aitäh!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RONELLA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ronella on Eesti ettevõte, mis asutati 21. juunil 2004. aastal. Selle peamine tegevusala on erinevate ehitusteenuste pakkumine, mis hõlmab nii uute objektide ehitamist kui ka olemasolevate renoveerimist. 2022. aastal keskendus OÜ Ronella peamiselt kuni 945 tuhande euroste objektide ehitamisele ja renoveerimisele Pärnu linnas ja maakonnas. See oli ettevõtte peamine tegevus ja see on ka 2023. aasta plaanis. Ettevõtte strateegia ei näe ette olulisi muudatusi, mis tähendab, et nad jätkavad samas suunas, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid. Investeeringud on oluline osa ettevõtte tegevusest.

Dropdown

kõik artiklid

Ehita unistuste kodu Ronellaga

Kodu on rohkem kui lihtsalt ehitise struktuur – see on sinu perekonna lugu, unistuste keskpunkt ja turvalisuse sümbol. Ronella mõistab, et iga inimene unistab k
ssb.ee
Kodu on rohkem kui lihtsalt ehitise struktuur – see on sinu perekonna lugu, unistuste keskpunkt ja turvalisuse sümbol. Ronella mõistab, et iga inimene unistab kodust, mis peegeldab nende isikupära ja vajadusi. Just selleks oleme meie siin – muuta sinu unistused reaalsuseks, pakkudes erakordset eramajade ehitusteenust, millel on süda ja hing. Ronella eramajade ehituse meeskond ei usalda ühte suurust kõigile lähenemist. Iga maja, mida me ehitame, on ainulaadne, kohandatud vastavalt sinu pere vajadustele ja unistustele. Meie disainerid ja arhitektid töötavad sinuga tihedas koostöös, et luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.