Rohkema info nägemiseks:

LAVESAN OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Sinu usaldusväärne partner siseviimistluse alal. Pikaajalise kogemusega tööjõud ja kvaliteetne lõpptulemus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kui räägime tipptasemel siseviimistlustöödest, ei saa mainimata jätta meie ettevõtet, Lavesan OÜ-d. Meie oleme aastate jooksul tõestanud end usaldusväärse partnerina siseviimistluse alal. Pakume laia valikut teenuseid nii ettevõtetele, eraisikutele kui ka korteriühistutele, tagades alati kõrgekvaliteedilise lõpptulemuse.

Suuname oma teenused ettevõtetele, hõlmates büroopindade siseviimistlustöid ja ärihoonete trepikodade remonti. Meie tuntus tuleneb meie professionaalsest lähenemisest, mis tagab, et ettevõtte ruumid saavad uue ja kaasaegse ilme. Ettevõtted, kes on kasutanud meie teenuseid, on jätnud positiivse tagasiside, rõhutades teenuste kvaliteeti ja kokkulepetest kinnipidamist.

Pakume erinevaid viimistlus- ja maalritöid eraisikutele, hõlmates kõike pisiremondist kuni terve kodu siseviimistluslahendusteni. Meie meeskond mõistab, et kodu on inimese süda, ning seetõttu teeme kõik endast oleneva, et muuta see hubaseks ja kauniks. Iga projekt on ainulaadne, kohandatud meie klientide soovidele ja vajadustele.

Meie pakume korteriühistutele trepikodade renoveerimist ja akna- ning uste sisepalede viimistlusteenust. Meie meeskond omab laialdasi teadmisi korteriühistute vajadustest ning mõistab ühistute olulisust kogukonna elukvaliteedi parandamisel. Töötame alati eesmärgiga säilitada kogukonna ühtekuuluvust ja mugavust.

Oleme tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse partnerina siseviimistlustööde valdkonnas. Klientide rahulolu on alati meie peamine eesmärk ning see on peegeldunud ka meie senistes töödes ja klientide positiivses tagasisides.

Kui soovid personaalset pakkumist või lisateavet meie teenuste ja hindade kohta, võta ühendust meie kogenud meeskonnaga. 

kontakt

LAVESAN OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Merle S.

Tellisime neilt oma köögi ja vannitoa plaatimise ning olime tulemusega äärmiselt rahul.

Aitäh!

- Sten J.

Nende meeskond tegi head tööd lagede värvimisega. Suur tänu meeldiva koostöö eest!

- Laura P.

Tellisime kipsplaadi paigaldamise ja seinte krohvimise teenused ning jäime tulemusega väga rahule

Soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Abiks tapeedi paigaldamisel

Tapeetimine on üks oluline osa interjööri kujundamisel ja professionaalsed tapeetijad võivad aidata saavutada sellel alal parima tulemuse. Kui soovite kindlustada, et teie seinad näeksid välja korralikud ja kaunid, on soovitatav tellida professionaalne tapeetija, kes järgib kindlaid samme, et tagada tapeetimistööde kvaliteet. Esimene samm, mida professionaalne tapeetija teeb, on aluspindade hoolikas ettevalmistamine. See hõlmab vanade tapeetide, liimijääkide, lahtiste värvikoorikute ja ebatasasuste eemaldamist. Pärast seda puhastatakse seinad ja lastakse neil täielikult kuivada. Järgmine

Dropdown

kõik artiklid

Millest peaks korteriühistu alustama trepikodade renoveerimisel?

Korteriühistu alustades trepikodade renoveerimist, on oluline kõigepealt teha põhjalik inventuur olemasolevast olukorrast ning välja selgitada renoveerimist vaj
ssb.ee
Korteriühistu alustades trepikodade renoveerimist, on oluline kõigepealt teha põhjalik inventuur olemasolevast olukorrast ning välja selgitada renoveerimist vajavad alad ja probleemid. Siin on mõned sammud, mida korteriühistu võiks kaaluda: Trepikodade plaanide ja jooniste koostamine: See võimaldab korteriühistul paremini mõista, milliseid ruume on vaja renoveerida, milliseid materjale on vaja osta ning milliseid erialaseid teenuseid tuleb palgata. Eelarve koostamine: Korteriühistu peab koostama eelarve, kus on näidatud kulutuste hinnanguline summa. See aitab korteriomanikel teha teadlikke

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.