Rohkema info nägemiseks:

OIXIO IT AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6678; jälgijaid - 47. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta OIXIO IT AS kohta arvamuslugu!"

OIXIO IT AS hetkeolukord

Juba 6678 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 47 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 141 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas OIXIO AS tegutsemist IT-taristu valdkonnas, pakkudes äriklientidele IT-taristu ja küberturbe täisteenuseid ja -lahendusi.

Peamisteks ärisuundadeks olid ja on 1) küberturva ja võrk 2) kontor ja kasutaja 3) andmekeskused ja pilv 4) IT-haldus.

OIXIO AS peamisteks partneriteks lahenduste pakkumisel on tehnoloogiamaailma tipptegijad Dell Technologies, Fortinet, Extreme Networks,

Microsoft, Vmware, Bitdefender jpt.

Aastal 2022 tegi ettevõte olulist kasvu nii käibes kui kasumis. Käibekasv oli 23,9%, jõudes 17,89 miljoni euroni. Tegevuskasum ületas 2% käibest.

Kasvu tegid kõik 4 ärisuunda, mille põhjused peituvad osaliselt 2021. aastal algatatud struktuurimuutuses, juhtmeeskonna tugevdamises ning tulemusjuhtimise süsteemi parandamises. Samuti kasvas kõikide strateegiliste tehnoloogiapartnerite, sh Dell, Fortinet, Extreme Networks, äri.

Kasvu toetas aastaid kõrgena püsinud kliendirahulolu ja professionaalne meeskond, kelle töö tulemusena oli OIXIO AS keskmine soovitusindeks aastal 2022 89%, mis on kaugelt üle valdkonna keskmise.

Suurima panuse OIXIO AS äri kasvu andis küberturbe valdkond, mille kasvu raugemist ei ole ette näha. Küberohud on jõudnud Eesti ettevõtete ja riigiasutuste teadvusesse ning paljudel juhtudel mõjutanud ka negatiivset organisatsioonide toimimist. OIXIO AS teenused küberohtudest tervikpildi kokkupanekuks (auditid ja arenguplaanid), vajaliku tehnoloogia rakendamiseks ning küberturbe teema pidevalt kontrolli all hoidmiseks (turvaseire teenus SOC ja CISO teenus), on olnud omal kohal ja turul järjest enam nõutud.

OIXIO AS jätkab küberturbe valdkonda panustamist, kattes samal ajal klientide vajadused kogu IT-taristu üleselt nii teenuste kui lahendustega ja tagades läbimõeldud tulevikukindlate lahendustega valdkonna kõrgeima kliendirahulolu.

Raamatupidamisaruande koostamise perioodil ei ole toimunud sündmusi, mis võiksid mõjutada 2022. aasta majandustulemusi.

Raamatupidamiskohustuslase tegevusega kaasnevaid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ei ole. Samuti puuduvad finantsinstrumentide finantsriskid ning aruande koostamise perioodil ei ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

Seisuga 31. detsember 2022 on ettevõte netovara 1 037 720 eurot. Tegevjuhtkonna ja kõrgema juhtorgani liikmetele on ettevõtte poolt tasutud 92 739 eurot. Töötajate tasu üldsumma koos sotsiaalmaksudega 2022 aastal oli 2 659 326 eurot ning töötajate keskmine arve aruandeaastal oli 57 töötajat.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021

Maksevõime kordaja 1,008 0,91

Võlakordaja 0,83 0,83

Varade käibesagedus 3,51 3,08

Käibe puhasrentaablus 1,88 -0,17

Varade puhasrentaablus 6,59 -0,53

Suhtarvude leidmise metoodika on järgmine:

Maksevõime kordaja: Käibevara/Lühiajalised kohustused

Võlakordaja: Kohustused kokku/Bilansimaht

Varade käibesagedus: Müügitulu/Keskmine koguvara

Käibe puhasrentaablus: Puhaskasum (-kahjum)/Müügitulu*100(%)

Varade puhasrentaablus: Puhaskasum (-kahjum)/Keskmine koguvara*100(%)

OIXIO IT AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.