Rohkema info nägemiseks:

DANVILLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4841; jälgijaid - 34. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta DANVILLE OÜ kohta arvamuslugu!"

DANVILLE OÜ hetkeolukord

Juba 4841 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 34 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Aleksandr Võgonnoi (04.04.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Danville OÜ on asutatud 2004. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on ehitustööde peatöövõtt. Oleme olnud üle 18 aasta meie klientide professionaalne ja usaldusväärne koostööpartner.

Danville OÜ meeskonda kuuluvad pikaaegse kogemusega spetsialistid ja insenerid. Meie projektijuhtide juhtimisel on edukalt valminud erineva suuruse ja eesmärgiga ehitisi.

Ettevõtte klientideks on riigiasutused, eraettevõtted ning eraisikud. Danville OÜ on registreeritud majandustegevuse registris ja omab luba tegutseda ehitamise ja ehitusjuhtimisega. Danville OÜ majandustegevuse korraldamisel jälgitakse, et ettevõte omaks piisavalt ressursse vajadusel ehitusprojekte ise finantseerida.

Ettevõtte tegevustes juhindume juhtimissüsteemist, mille on auditeerinud Bureau Veritas Eesti OÜ vastavalt ISO 9001:2015 rahvusvahelise standardi nõuetele. Selleks, et meie poolt juhitav ehitustegevus oleks võimalikult keskkonnasäästlik juhindume rahvusvahelisest standardist ISO 14001:2015. Panustame pidevalt arengusse ning juhtimissüsteemi parendusse.

2022. aasta olulisemad tegevused 2022. aasta peamisteks tegevusteks olid riigihanke objektide ehitus- rekonstrueerimistööd ning 2021. aastal alustatud objektide lõpetamine.

Eesmärgid 2023 majandusaastaks 2023. aastaks prognoosime käibe kasvu vähemalt 40%. Ettevõte jätkab era- ja riigihangetel osalemist ning raamlepingu korras tööde teostamist. 2022. aasta lõpu seisuga sõlmiti mitmeid kokkuleppeid tööde teostamiseks kestvusega 1,5 aastat.

2022. aasta peamised finantsnäitajad

Aruandeperioodi müügitulu oli 1 036 751 eurot, mis on võrreldes eelmise majandusaastaga 16,3 % müügitulu langus. Majandustegevuse tulemuseks kujunes kasum 12 545 eurot. Ettevõttes oli palgal keskmiselt 11 töötajat, kelle palgakulud koos maksudega kokku moodustasid 194 694 eurot.

Juhatus

Ettevõtte juhatus on igapäevases juhtimises iseseisev ja lähtub ettevõtte parimast huvist. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline. Juhatus on võtnud oma kohuseks jälgida Hea ühingujuhtimise tava. Juhatus koos osanikega on rakendanud meetmeid äriühingu töö efektiivsuse tõstmiseks.

DANVILLE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.