Rohkema info nägemiseks:

LOGOTRADE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Logotradest reklaamkingituste valimine pole kunagi olnud lihtsam. Teid abistavad meie kogenud reklaamkingituste eksperdid! Üle 15 aasta kogemust reklaamkingitustega. Parim reklaamkingituste agentuur Teie brändi tuntuse ja äri kasvatamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

2004. aastal sündis unistus Eestis parima reklaamkingituste agentuuri loomisest. Anti Saluneem, tollane 22aastane idealist, pani aluse ettevõttele, mille südameks sai soov pakkuda klientidele mitte ainult kingitusi, vaid ka unustamatuid kogemusi. Sündis Logotrade – koduks kvaliteetsetele, originaalsetele ja keskkonnateadlikele reklaamkingitustele.

Alustades väikeste sammudega, astusime suurde maailma. Alguses olid need päevad ja ööd, mis veedeti kontoris, kuid need pühendunud pingutused tasusid end ära. Meie edu aluseks sai klientide usaldus, mille teenisime välja personaalse lähenemisega, arvestades iga kliendi unikaalsust. Logotrade ei ole lihtsalt reklaamkingituste agentuur; me oleme teie usaldusväärne partner, kes mõistab kingituste kunsti sügavuti.

Mis eristab meid teistest? Meie pühendumine kvaliteedile, kiirusele ja asjatundlikkusele. Meie kogenud tiim, kelle käes on kvaliteetseim tehnika, suhtub iga projekti kui oma hobi. Meie kirg kingituste vastu on see, mis viib meid iga päev edasi.

Logotrade ei ole pelgalt ettevõte, vaid missioon. Täna vaatame me tulevikku uue pilguga, luues innovaatilisi lahendusi, et pakkuda teile turu parimat kliendikogemust. Oleme keskkonnasõbralikud, panustades ümbertöödeldud ja säästlikult toodetud materjalidesse. Lisaks on meie tootevalikus uhkusega Eesti disain ja kodumaised käsitöökingitused.

Miks meile meeldib see, mida me teeme? Sest me aitame teil muuta oma ideed reaalsuseks. Oleme teie teejuht innovaatiliste toodete ja keskkonnasõbralike kingituste maailmas. Koostöös toetame kodumaiseid väiketootjaid, viies nende käsitöö teieni, luues seeläbi erilisi hetki ja sidemeid.

Me ei oleks siin ilma teieta. Teie tagasiside, teie nõudmised panevad meid arenema, täiustama ja avardama meie valikut. Teie soovid on meie käsk – ärge kartke küsida uut ja huvitavat! Koos tähistame erilisi hetki, suurendame meeskondade ühtsustunnet ja aitame teil oma brändi särada.

Rohkem infot Logotrade-i ja nende tootevaliku kohta leiate nende kodulehelt!

Koduleht

LOGOTRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Sirli L.

Logotrade kollektiivi aus ja vajadusel suunav ning abistav teenindus aitab tagada parima kvaliteedi. Lisaks laiale toote ja teenuste valikule, oleme tänu Logotradele leidnud mitmeid uusi ideid ja lahendusi.

- Evely V.

Oleme Logotrade’iga koostööd teinud pikki aastaid ning pole pidanud siiani kordagi pettuma. Alati leiame koos parimad lahendused meie brändide jaoks ning töö on kiire ja kvaliteetne.

- Erik K.

Logotrade on ettevõte, kelle peale saab alati loota ja kindel olla – tööd tehakse täie professionaalsuse ja kirega!

LOGOTRADE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Logotrade, mis on tuntud oma kvaliteetsete reklaamkingituste valmistamise ja töötlemise poolest, alustas oma tegevust 2004. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele ainulaadseid ja kohandatud reklaamkingitusi, mis aitavad nende brändi esile tõsta ja nende äri kasvatada.2021. aastal on meie peamiseks eesmärgiks aktiivne majandustegevus ning firma käibe ja kasumi taastumine COVID pandeemiast. Meie juhatus, mis koosneb ühest liikmest, on pühendunud sellele eesmärgile ja töötab väsimatult, et tagada ettevõtte jätkuv kasv ja edu.2022. aastal

Dropdown

kõik artiklid

Millised on reklaamkingituste trendid?

Võib julgelt väita, et oma firma sümboolikaga kvaliteetsed kingitused ning logoga jõulukingitused tõstavad töötajate motivatsiooni, tugevdades ühtset meeskonnat
ssb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.