Rohkema info nägemiseks:

INCHCAPE MOTORS ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 12333; jälgijaid - 353. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta INCHCAPE MOTORS ESTONIA kohta arvamuslugu!"

INCHCAPE MOTORS ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 12 333 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 353 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 144 korda.

Tegevusaruanne 2023

Inchcape Motors Estonia OÜ on asutatud aastal 2004 ning kuulub rahvusvahelisse kontserni Inchcape Plc, mis on maailma suurim sõidukite edasi-ja jaemüügiga tegelev sõltumatu rahvusvaheline kontsern. Kontsern tegutseb üle terve maailma ning on olnud pikaajaline partner maailma suurtele autotootjatele nagu Toyota,

Jaguar Land Rover, Suzuki, BMW Grupp, Mercedes Benz, Volkswagen Grupp, Subaru. Lisaks Lääne-Euroopas tuntud brändidele, esindatakse mitmeid uusi Hiina ja Aasia autotootjaid.

Eesti tütarettevõte on Jaguari, Land Roveri, Mazda, BMW, MINI ja BMW Mootorrattad sõidukite ametlik müügi, hooldus- ja remondikeskus. Aastal 2024 lisandub esindatavate markide hulka ka Ford. Lisaks uutele autodele müüakse Bravoauto brändi all ka erinevat marki kasutatud sõidukeid sh komisjonimüügi teenusena. Samuti teostatakse remondi-, kere- ning värvitöid, müüakse ja paigaldatakse sõidukite varuosi ning lisavarustust, pakutakse rehvi- ja mootorrataste ladustusteenust.

Inchcape on ambitsioonikal kasvuteekonnal, mida toetab meie uus Accelerate strateegia. See on vastus tööstusharus toimuvatele ulatuslikele ja enneolematutele muutustele. Strateegia eesmärk on maksimeerida võimalusi, mida pakub nii praegune olukord kui ka tulevased oodatavad autotööstuse suundumused.

Uue strateegia fookuses on katta üha pikemat osa ühe auto elueatsüklis, suurendada veelgi panust keskkonda väärtustava ja kogukonda hoidva vastutustundliku äritegevuse arendamiseks. Läbi digitaalsete vahendite soovitakse muuta kogu automüügi ning teeninduse protsess efektiivsemaks nii klientide kui ka autotootjate vaates.

Targad IT lahendused on kontserni konkurentsieeliseks. Need on hädavajalikud meie ettevõtte strateegia elluviimiseks. Seepärast investeerib kontsern märkimisväärselt nii erinevatesse infotehnoloogilistesse lahendustesse kui ka kontserniüleste erinevate IT tiimide ülesehitamisse. Grupiülesed lahendused pakuvad efektiivsemat ressursikasutust ja võimaldavad kõige uuemaid lahendusi ka Eestis kiiremini ja soodsamalt kasutusele võtta. Lisaks panustatakse kohalikul tasandil IT lahenduste arendusse, mis aitavad lahendada iga riigi äri spetsiifilisi kitsaskohti. Efektiivsuse suurendamiseks toimub nii kohalikul kui ka kontserni tasandil mitmete tugiüksuste konsolideerimine, protsesside ning protseduuride ühtlustamine, osaliselt ka tegevuste sisse ostmine grupivälistelt teenusepakkujatelt.

Üha rohkem pöörame suure ettevõttena tähelepanu oma äri sotsiaalsele mõjule ja keskkonna jalajäljele.

Kontserni eesmärgiks on vähendada võrreldes aastaga 2019 süsiniku emissiooni aastaks 2030 46% võrra ning aastaks 2040 jõuda süsinikuneutraalseks. 2023 aastal võrreldes mulluga vähenes süsinikuheide 6%, kuid on alates 2019.aastast vähenenud kokku juba 31%. Nii käesoleval kui ka aasta enne seda, oleme Eestis investeerinud ja jätkame investeerimist esinduste energiatõhusamatesse valgus- ja soojuslahendustesse, mis võimaldavad energia kokkuhoidu. Panustame roheenergiale ning 2023.aastast kasutame elektrina 100% vaid taastuvenergiat. Tänaseks on paigaldatud avalikud elektrilaadijad meie Peetri esindusse, mis võiksid aidata kaasa elektrisõidukite kiiremaks kasutuselevõtmiseks. Detailsem ülevaade Inchcape plc kestlikkusaruandest on leitav aadressil: Inchcape-Sustainability-Report-2023.pdf.

INCHCAPE MOTORS ESTONIA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.