Rohkema info nägemiseks:

MARDISOO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Mardisoo OÜ on spetsialiseerunud veevarustuse ja kanalisatsiooni välistrasside ehitamisele, pakkudes üle 20 aasta kogemusega kvaliteetseid ja nõudmistele vastavaid teenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Mardisoo OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud veevarustuse ja kanalisatsiooni välistrasside ehitamisele. Meie pikaajaline 18-aastane töökogemus on alati taganud kvaliteetse ja klientide nõudmistele vastava teenuse. Lisaks sellele saate kindel olla, et meie spetsialistidel on üle 20 aasta praktilist kogemust, mis tagab projekti sujuva ja professionaalse elluviimise.

Mardisoo OÜ on tuntud oma võimekuse poolest rajada veevarustuse ja kanalisatsiooni süsteeme, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedi- ja tõhususstandarditele. Oleme aidanud mitmetel projektidel kaasa linnade ja kogukondade infrastruktuuri arengule.

Teame, kui oluline on korralik pinnase tihendamine infrastruktuuri projekti edukaks läbiviimiseks. Meie meeskond omab kogemust ja teadmisi selle olulise etapi sujuvaks teostamiseks.

Lisaks ehitustöödele pakume ka projektide planeerimise ja kooskõlastamise teenust koos geodeetiliste töödega. See tagab, et teie projekt vastab keskkonnaohutuse ja seaduslike nõuete kõrgeimatele standarditele.

Mardisoo OÜ teostab veevarustuse ja kanalisatsiooni liitumistöid, tagades, et teie kinnisvara saab vajaliku taristu ja teenuse.

Meie ettevõtte süda on alati olnud pühendunud kvaliteedile ja klientide vajaduste rahuldamisele. Mardisoo OÜ on teie usaldusväärne partner veevarustuse ja kanalisatsiooni valdkonnas.

Kui otsite usaldusväärset ja kogemustega partnerit oma järgmise projekti jaoks, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme valmis aitama teil saavutada oma eesmärgid ja tagama, et teie projekt sujuks tõrgeteta ning oleks edukas.

Tulge meiega ühendust võtma ja rääkige meile oma veevarustuse ja kanalisatsiooni vajadustest. Mardisoo OÜ on teie teenistuses!

Võta ühendust ning leiame koos sobiva lahenduse!

info@mardisoo.ee
allan@mardisoo.ee
+372 501 9639

MARDISOO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaido K.

Suurepärane teenus, kiire ja professionaalne töö!

- Kaspar S.

Mardisoo OÜ on meie kindel valik veealaste projektide jaoks!

- Markus T.

Täpne ja usaldusväärne ettevõte oma töös, soovitan kõigile!

MARDISOO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mardisoo on Eesti ettevõte, mis on oma jälje jätnud ärimaailma, olles ametlikult registreeritud äriregistris 06.10.2004. aastal. Selle registrikood on 11072706, mis on unikaalne identifikaator, mis eristab seda teistest ettevõtetest. OÜ Mardisoo on spetsialiseerunud vee- ja kanalisatsioonitorustike ehitamisele ning rasketehnika rentimisele. See on nende põhitegevus, mis on aastate jooksul aidanud neil saavutada märkimisväärset edu ja kasvu. 2022. aastal näitas OÜ Mardisoo märkimisväärset majanduskasvu, kus nende müügitulu oli 917 346 eurot. See oli 15% suurem kui eelmisel aastal, mis näitab

Dropdown

kõik artiklid

Liitumispunktide paigaldamine

Kui räägime veevarustusest ja kanalisatsioonist, on liitumispunktide paigaldamine üks olulisemaid samme, et tagada kodudele ja ettevõtetele piisav ja usaldusvää
ssb.ee
Kui räägime veevarustusest ja kanalisatsioonist, on liitumispunktide paigaldamine üks olulisemaid samme, et tagada kodudele ja ettevõtetele piisav ja usaldusväärne veekasutus ning kanalisatsiooniteenused. See on kriitiline samm, mis võimaldab kohalikul omavalitsusel või teenusepakkujal ühendada teie vara peamise vee- ja kanalisatsioonivõrguga. Liitumispunkt on koht, kus teie vara privaatne vee- ja kanalisatsioonisüsteem ühendub avaliku teenuse võrguga. See võib hõlmata veetorude ja kanalisatsioonikaevude paigaldamist ning nende ühendamist peamise võrguga. Liitumispunkti korrektne paigaldamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.