Rohkema info nägemiseks:

EESTI PANDIPAKEND OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud üleriigilisele joogipakendite pandisüsteemi korraldamisele ja taaskasutamisele, et luua puhtam keskkond ja hoida kodumaad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kui astud läbi Eesti kauplustest või naudid mõnd suvist festivali, on suure tõenäosusega osa Sinu käes olevatest joogipakenditest saanud uue võimaluse tänu Eesti Pandipakendile (EPP). 2005. aastal asutatud organisatsioonina on Eesti Pandipakend võtnud enda südameasjaks teha Eestist puhtama paiga, kus loodus säilitab oma ilu ja puhtuse järgnevatele põlvkondadele.

Eesti Pandipakend on Keskkonnaministeeriumi poolt akrediteeritud tootjavastutusorganisatsioon, mis alustas teekonda 2005. aastal. Nende ülesandeks on üleriigiliselt korraldada pandiga joogipakendite kogumist, transporti, sorteerimist ja taaskasutamist. See hõlmab endas laia valikut jooke alates veest ja karastusjookidest kuni õlle, siidri ja muude alkohoolsete jookideni. Plastikust, klaasist ja metallist pakendid - igaühel on võimalus uueks eluks tänu Eesti Pandipakendi pühendumusele.

Mäletad neid aegu, kui meie metsad ja rannad olid prügiga üle ujutatud? Eesti Pandipakend on suutnud muuta selle pildi minevikku kuuluvaks. Enam ei ole vaja jätta pakendeid metsa alla lagunema või merre ujuma minema. Iga pandipakend, olgu selleks siis plastik, klaas või metall, on võimalus anda loodusele tagasi, säästa ressursse ja hoida Eestit puhtana.

Jaemüüjatel on oluline roll selles ringmajanduses. Pakendiseaduse §20 järgi on neil kohustus võtta vastu pandiga koormatud joogipakendid ja maksta tarbijatele tagatisraha välja. Eesti Pandipakend on loonud süsteemi, mis muudab selle protsessi lihtsaks ja mugavaks nii jaemüüjatele kui ka tarbijatele.

Kas oled mõelnud, kuidas need tagastatud pudelid ja purgid lõpuks taaskasutusse jõuavad? Jaemüüjatel on võimalus kasutada spetsiaalseid taaraautomaate, mis muudavad pakendite vastuvõtmise lihtsaks ja tõhusaks. Eesti Pandipakend on loonud võrgustiku, et jaemüüjad saaksid sellest süsteemist parimal moel osa võtta.

Kui soovid olla osa Eesti puhtamast tulevikust, on Eesti Pandipakend Sinu liitlane selles võitluses. Nende eesmärk on teha pandiga joogipakendite tagastamine lihtsaks, mugavaks ja kasulikuks nii Sinule kui ka loodusele. Ära lase oma kasutatud pakenditel raisku minna - ühine Eesti Pandipakendiga ning tee keskkonnahoid oma kätevahel reaalsuseks.

Kas soovid olla osa puhtamast homsest? Võta ühendust Eesti Pandipakendiga juba täna ja leiame parima lahenduse koos!

KONTAKT

EESTI PANDIPAKEND OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit H.

Suurepärane teenus, aitab keskkonda hoida!

- Jaan K.

Eesti Pandipakend teeb suurepärast tööd pandipakendite korraldamisel üritustel.

- Marta A.

Olen rahul, et saame panustada keskkonnasõbralikku tarbimisse.

EESTI PANDIPAKEND OÜ tegevusaruanne 2022

Eesti Pandipakend OÜ (EPP) on organisatsioon, mis loodi 2005. aastal pakendiettevõtjate - tootjate, importööride ja kaupmeeste - poolt, et täita pakendiseaduse nõudeid. EPP on taaskasutusorganisatsioon, mille põhiülesandeks on hallata ja korraldada üle-eestilist tagatisrahaga koormatud pakendite kogumist, transporti, sorteerimist, arvestust ja taaskasutamist. Tagatisrahasüsteemi kuuluvad plastist-, metallist- ja klaasist ühekorra ning korduskasutuspakendid, mida kasutatakse õlle, vähese etanoolisisaldusega alkohoolsete jookide, siidri, perry ja karastusjookide pakendamiseks. Alates 2021. aasta

Dropdown

kõik artiklid

Panditops hoidis ära kümnete tuhandete ühekordsete nõude tekke – Eesti Pandipakend

Juunis avatud Panditopsi teenusega liitus esimese kuu ajaga 45 üritusekorraldaja ja toitlustajat, kes asendasid ainuüksi esimese kuuga üle 60 000 ühekordse nõu
ssb.ee
Juunis avatud Panditopsi teenusega liitus esimese kuu ajaga 45 üritusekorraldaja ja toitlustajat, kes asendasid ainuüksi esimese kuuga üle 60 000 ühekordse nõu korduskasutatavate topside-taldrikutega. Nii hoiti mõne nädalaga ära pea tonni prügi tekkimine. See tulemus on tõendiks pandisüsteemi ja panditopside positiivsest mõjust keskkonnale ning sellest, kuidas sellel lihtsal, kuid tõhusal lahendusel on suur potentsiaal vähendada jäätmeteket ja keskkonnamõjusid. Panditopsid on alternatiiviks traditsioonilistele ühekordsetele plastiknõudele, mida sageli kasutatakse näiteks üritustel ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.