Rohkema info nägemiseks:

ERLEX ÕPPEKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume põnevat teekonda teadmiste omandamisel, inspireerides nii noori kui täiskasvanuid avastama uusi valdkondi ja oskusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus haridus ületab traditsioonilise teadmiste piirid. ERLEX ÕPPEKESKUSES usume meelte arendamisse, silmaringi laiendamisse! Meie missiooniks on pakkuda kõikehõlmavat hariduskogemust, mis on suunatud kõigile õppijatele, uudishimulikust eelkooliealisest kuni elukestva täiskasvanud õppijani.

Meie mitmekesine kursuste ja koolitusprogrammide valik on hoolikalt kujundatud kasvu soodustamiseks valdkondades nagu matemaatika, keeled ja kunstid. Mõistame, et haridus on teekond ja oleme pühendunud selle teekonna võimalikult rikastavaks ja nauditavaks muutmisele.

Noortele mõistustele panevad meie eelkooli kursused aluse eluaegseks õppimiseks, samal ajal kui meie keeleklubid ja huvikooli programmid julgustavad uute oskuste uurimist ja valdamist. Meie matemaatikatunnid on loodud numbrite saladuste lahtiharutamiseks ja meie käsitöötreeningud toovad välja iga lapse kunstniku.

Täiskasvanud, kes otsivad isiklikku arengut või professionaalset edasiliikumist, võivad sukelduda meie kunsti- ja käsitöökoolitustesse, seminaridesse ja koolitustesse või isegi uurida põnevat floristika maailma või sukelduda keemia, füüsika ja bioloogia sügavustesse.

ERLEX ÕPPEKESKUSES oleme rohkem kui lihtsalt õppekeskus; oleme kogukond, mis on pühendunud teadmiste otsimisele ja avastamisrõõmule. Liitu meiega sellel märkimisväärsel teekonnal ja kujundame koos tulevikku.

Lisateavet meie kursuste, ajakavade ja selle kohta, kuidas saame aidata teil või teie lapsel uusi kõrgusi saavutada, leiate meie kontaktide lehelt või võtke meiega otse ühendust. Teie seiklus õppimises algab siit!

Kontakt

ERLEX ÕPPEKESKUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane õpikeskkond, inspireerivad õpetajad!

- Martin S.

Nende koolitused on aidanud mul professionaalselt areneda.

- Peeter O.

Soovitan kõigile, kes soovivad end täiendada ja avastada uusi teadmisi.

Kuidas omaks võtta arengumõtteviis matemaatikaõppes?

Matemaatika on universaalne keel, mis avab uksed erinevatesse valdkondadesse nagu teadus, tehnoloogia, inseneriteadus ja rahandus. Matemaatika valdamine ei tähenda ainult võrrandite lahendamist; see on kriitilise mõtlemise ja probleemide lahendamise oskuste arendamine, mis on igapäevaelus hädavajalikud. Siiski on paljudel inimestel matemaatikaga raskusi, sageli seetõttu, et arvatakse, et see on iseenesest raske või et selleks on vaja kaasasündinud annet. See blogipostitus püüab neid müüte kummutada ja pakkuda praktilisi nõuandeid matemaatika valdamiseks igas vanuses. Loo tugev alus Olgu sa

Dropdown

kõik artiklid

Kas keeleõpperühmad võivad muuta keeleõppe tõhusamaks ja lõbusamaks?

Kakskeelsus on võime suhelda vabalt kahes keeles. See avab uusi võimalusi, parandab kognitiivseid võimeid ja annab konkurentsieelise globaalsel tööturul. Nii la
ssb.ee
Kakskeelsus on võime suhelda vabalt kahes keeles. See avab uusi võimalusi, parandab kognitiivseid võimeid ja annab konkurentsieelise globaalsel tööturul. Nii lastele kui täiskasvanutele võib teise keele omandamine olla transformeeriv kogemus, mis laiendab silmaringi ja soodustab isiklikku kasvu. Kakskeelne haridus on tänapäeva omavahel seotud maailmas hädavajalik. See varustab õppijaid oskustega, mis on vajalikud erinevate kultuuride mõistmiseks ja mitmekesise inimeste rühmaga suhtlemiseks. Meie sihtrühmale Eestis ei ole kakskeelne õpe mitte ainult akadeemiline ettevõtmine, vaid samm isikliku

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.