Rohkema info nägemiseks:

BALTICMASTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume oma klientidele täielikku valikut teenuseid ühest allikast: projektist kuni seadmete tarnimiseni, nende paigaldamise ja hoolduseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Me ühendame innovatsiooni, täpsuse ja disaini, et luua keskkondi, mis kehastavad funktsionaalsust ja stiili. Meie missioon on lihtne: Me kujundame, toodame ja paigaldame kohandatud ja standardmööblit, pakkudes lisaks tipptasemel jahutus-, kliimaseadmeid ja köögitehnikat. Olgu selleks restorani kihav süda või kontori keskendunud rahu, me tagame, et iga meie toodetud mööbliese ja seade on meie kvaliteedile pühendumise tunnistus.

Meie teekond algas visiooniga revolutsioonida äriruume, pakkudes kohandatud lahendusi, mis vastavad ettevõtete ainulaadsetele vajadustele. Me mõistame, et kaubandusmaailmas võib õige atmosfäär teha kogu vahe. Seetõttu on meie loosung, 'Loome mugavust kaubandusele', rohkem kui lihtsalt sõnad - see on lubadus pakkuda suurepärasust igas tootes ja teenuses, mida pakume.

Meie asjatundlikkus hõlmab laia tootevalikut, sealhulgas jahutus- ja kliimaseadmeid, soojuspumpasid, konditsioneere ja köögitehnikat. Samuti oleme spetsialiseerunud erinevate äriruumide mööbli tootmisele. Olgu teil vaja sisustada uut kohvikut, kujundada tipptasemel köök või luua kutsuv jaemüügipind, meie meeskond BALTICMASTER OÜ-s on varustatud teie visiooni elluviimiseks.

Meie põhjalikud teenused hõlmavad kõike alates CNC-töötlemisest ja metallitöödest kuni professionaalse värvimise ja paigalduseni. Oleme uhked oma võime üle hallata tootmise kõiki aspekte, tagades, et iga detail on täiuslik algusest lõpuni. Meie arenenud tehnoloogia ja oskuslike käsitööliste abil ei näe teie äriruum mitte ainult erakordne välja, vaid toimib ka sujuvalt.

BALTICMASTER OÜ-s oleme pühendunud jätkusuutlikkusele ja innovatsioonile. Me uurime pidevalt uusi materjale ja tehnikaid, et pakkuda teile tooteid, mis on esteetiliselt meeldivad ja samas keskkonnasõbralikud. Meie pühendumus suurepärasusele on kõikumatu ja me püüdleme selle poole, et ületada teie ootusi iga projektiga, mida ette võtame.

Liituge meiega meie püüdluses muuta äriruumid mugavuse, efektiivsuse ja stiili paikadeks. Loome ruumi, mis peegeldab teie brändi identiteeti. Võtke meiega täna ühendust, et alustada oma teekonda BALTICMASTER OÜ-ga!

Vaata rohkem

BALTICMASTER OÜ kontaktid

BALTICMASTER OÜ tegevusaruanne 2022

https://ssb.ee/media/11100526/BALTICMASTER-OU-TEGEVUSARUANNE-2022?id=3293139

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi, kuidas eritellimusel mööbel võib muuta teie äripinda

Kui on vaja luua kutsuv ja eristuv ärikeskkond, ei saa alahinnata eritellimusel mööbli rolli. Tailor-made esemed mitte ainult ei tõsta ruumi esteetilist atrakti
ssb.ee
Kui on vaja luua kutsuv ja eristuv ärikeskkond, ei saa alahinnata eritellimusel mööbli rolli. Tailor-made esemed mitte ainult ei tõsta ruumi esteetilist atraktiivsust, vaid täidavad ka funktsionaalseid eesmärke, mida masstoodanguga mööbel tihti ei suuda pakkuda. Selles postituses uurime viit transformeerivat viisi, kuidas BALTICMASTER OÜ eritellimusel mööbel võib tõsta teie äripinna väärtust. 1. Brändi identiteedi tugevdamine eritellimusel kujundustega Eritellimusel mööbel võimaldab teil luua kooskõlalise välimuse, mis resoneerib teie brändi identiteediga. Integreerides oma brändi värvid,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.