Rohkema info nägemiseks:

AARE SERVICE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1580; jälgijaid - 11. Arvustusi - 1; Artikleid 3+ "Kirjuta AARE SERVICE OÜ kohta arvamuslugu!"
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marta K.

Suurepärane klienditeenindus ja kvaliteet. Kindlasti kasutan uuesti.

- Jüri P.

Väga professionaalne teenus, olen tulemusega ülimalt rahul.

- Lea T.

Hind ja kvaliteet olid paigas. Väga rahul!

Millest koosneb korralik tuleohutussüsteem?

Tuleohutussüsteem on tulekahju avastamiseks, kontrollimiseks ja kustutamiseks kasutatavate seadmete ja meetodite kogum. Ideaalis peaks see tulekahju tekkimisel kohe käivituma, hoiatades elanikke evakueeruma ja käivitades häire, et kohalik tuletõrje saaks abi. Iga tuleohutussüsteemi peamine eesmärk on tulekahju avastamine ja kontrollimine. On olemas palju erinevaid tulekahjuandureid, sealhulgas suitsuandurid, soojusandurid ja leegiandurid. Suitsuandurid on mõeldud nähtava suitsu avastamiseks, samas kui soojusandurid suudavad tuvastada nähtamatut infrapunakiirgust, mida tekitavad leegid.

Dropdown

kõik artiklid

Elektri- ja tehnosüsteemide paigaldus ja hooldus | Aare Service

Omame eriaalast kogemust aastast 2005, kui hakkasime pakkuma esmaseid teenuseid . Praeguseks tegeleme peamiselt elektri, nõrkvoolu ja erinevate tehnosüsteemide
ssb.ee
Omame eriaalast kogemust aastast 2005, kui hakkasime pakkuma esmaseid teenuseid . Praeguseks tegeleme peamiselt elektri, nõrkvoolu ja erinevate tehnosüsteemide paigalduse, hoolduse ja projekteerimistöödega.  

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.