Rohkema info nägemiseks:

KALMA EHITUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid ehitusteenuseid alates esialgsest kavandist kuni viimistlustöödeni, hõlmates nii sisetöid, välistöid kui ka transpordi- ja kaevetöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus teie ehitusunelmad muutuvad täpsuse ja meisterlikkusega reaalsuseks. Kalma Ehitus OÜ juures me ei ehita lihtsalt struktuure; me loome pärandeid. Saaremaa südames asudes oleme välja kujundanud niši üldise ehituse ja remonttööde valdkonnas, pakkudes projekte, mis peavad ajale vastu ja ületavad ootusi.

Meie teekond algas lihtsa missiooniga: spetsialiseeruda üldisele ehitusele ja pakkuda terviklikke 'võtmed kätte' ehituslahendusi. See missioon on juhtinud meid iga naela löömisel ja iga tellise ladumisel, tagades, et meie kliendid saavad parimat. Üle 17-aastase kogemusega oleme loonud maine kvaliteedi ja kiiruse poolest, lõpetades üle 100 projekti rahulolevate klientide jaoks ja kasvatades meeskonda, kuhu kuulub rohkem kui 15 oskuslikku ehitusprofessionaali.

Meie teenused on sama mitmekesised kui meie klientide unistused. Alates fundamentaalsest üldisest ehitusest kuni spetsialiseeritud pakuvilla paigaldamiseni, oleme varustatud, et hakkama saada teie ehitusvajaduste igas aspektis. Meie masinapark ja oskuslikud operaatorid võimaldavad meil pakkuda ka transporti, tõstmist ja kaevetöid, tagades, et iga ehitusetapp viiakse läbi äärmise täpsusega.

Kuid ärge võtke meie sõna. Meie galerii räägib köitvalt meisterlikkusest ja pühendumusest, mis läheb igasse projekti. Olgu see võtmed kätte eramaja, elementmaja või talu renoveerimine, kutsume teid uurima meie portfooliot ja nägema suurepärasust, mida me igasse ülesandesse toome.

Meie operatsioonide eesotsas on Margus Mäeots, meie ettevõtte direktor, kelle visioon ja juhtimine on olnud olulised Kalma Ehitus OÜ eetose kujundamisel. Tema pühendumus kvaliteedile ja kliendirahulolule kajastub meie meeskonna igas liikmes, tagades, et kui valite meid, siis valite mitte ainult töövõtja; valite partneri, kes on pühendunud Teie tuleviku loomisele, suurepärasuse püstitamisele.

Valmis oma ehitusunelmad ellu viima? Võtke meiega täna ühendust ja arutame, kuidas saame teie ideed reaalsuseks muuta.

KALMA EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anu

Suurepärane teenindus ja täpne töö!

- Maret

Tänan meeldiva koostöö eest.

- Rasmus

Usaldusväärsed ja hoolikad ehitajad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KALMA EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kalma Ehitus on asutatud 2005 a. Osaühingu põhitegevusalaks on ehitus. Ehitusteenust osutati 2022.a. Eestis . 2022.a. müügitulu oli 973 tuh.eurot ja ärikasum 162 tuh.eurot. 2023.aastal on kavas tegevust jätkata .

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida oma järgmiseks ehitusprojektik asukohaks Saaremaa

Tuntud oma maaliliste maastike ja rikkaliku ajaloo poolest, ei ole Saaremaa mitte ainult turismisihtkoht, vaid ka kasvav keskus ehitusprojektide jaoks. Erilise
ssb.ee
Tuntud oma maaliliste maastike ja rikkaliku ajaloo poolest, ei ole Saaremaa mitte ainult turismisihtkoht, vaid ka kasvav keskus ehitusprojektide jaoks. Erilise geograafilise asukoha ja rikka kultuuripärandiga pakub Saaremaa segu traditsioonilistest ja kaasaegsetest ehitusvõimalustest. Saare ajalugu on sügavalt juurdunud selle arhitektuuris, pakkudes inspiratsiooni kujundustele, mis peegeldab Saaremaa kultuurilist identiteeti. Oma ehitusprojekti valimine Saaremaale tähendab kohalikust asjatundlikkusest kasu saamist. KALMA EHITUS OÜ, millel on sügavad juured kogukonnas, mõistab selle

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.