Rohkema info nägemiseks:

KURVERI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 284; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KURVERI OÜ kohta arvamuslugu!"

KURVERI OÜ hetkeolukord

Juba 284 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte OÜ Kurveri põhitegevusalaks on esmalt olnud küttepuude tootmine. Aasta aastalt oleme oma tegevusi laiendanud ja mitmekesistanud. 2022. aastal tegeleti lisaks metsamajandusele ka käsitööalaste tegevuste ja toitlustuse korraldamisega.

Korraldati käsitöölaager, osaleti Satserinna Sõirapäeva ja Avatud käsitöötalude päevade tegevustes. Viidi läbi erinevaid käsitöö õpitubasid, soetati erinevaid vahendeid ning tegeleti metsamajanduse arendamisega.

Aasta alguses jätkusid eelmisel aastal alanud Kriisa talu maa-alal Käsitöömaja rajamise tööd. Tööde teostamiseks võeti laenu, hiljem tasuti laen ja intressid.

Ettevõttes 2022 aastal palka ei makstud.

2023.aastal on suuremaks tegevuseks planeeritud Käsitöömaja aktiivsem tööle rakendamine. Plaanis on turismipakettide väljamüümine – käsitööõppused koos majutusega.

Kindlasti on plaanis tegutseda ka metsamajandamisega ning metsamaterjali vahendamisega. Võimalusel ostetakse uusi kinnistuid, korrastatakse olemasolevatele kinnistutele juurdepääse ning tegeldakse metsa uuendamisega.

Kavas on jätkata projektikirjutamise ja -juhtimise teenuse pakkumisega, pärandturismiga seotud sündmuste ja käsitöökoolituste korraldamisega.

Jätkuvalt on olemas potentsiaali spordi ja erinevate kultuurisündmuste korraldamiseks. Plaanis on arendada piirkonnas ettevõtlust laiemalt.

KURVERI OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.