Rohkema info nägemiseks:

ARTMUSIC KONTSERDIAGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1217; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARTMUSIC KONTSERDIAGENTUUR OÜ kohta arvamuslugu!"

ARTMUSIC KONTSERDIAGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 1217 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,4 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2022

ArtMusic Kontserdiagentuur OÜ on kantud Ariregistrisse 2005 aastast (registrikood 11149515) 2022. aastal moodustas ArtMusic Kontserdiagentuur OÜ müügitulu 0 eurot.

ArtMusic Kontserdiagentuur OÜ põhitegevuseks vastavalt põhikirjale on: show-programmide ja muude meelelahutusürituste korraldamine ja läbiviimine, piletite müük, reklaamteenused.

2022.aastal oli firma ArtMusic Kontserdiagentuur OÜ kahjum -143280 eurot,seoses sellega,et osa uritusi ei toimunud ja toimus piletite tagastamine

ArtMusic Kontserdiagentuur 0Ü oli palgal 3 töötajat. 2022 . aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 18935 eurot.

Juhatuse liikmetele tasu ei tasutud.

ARTMUSIC KONTSERDIAGENTUUR OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.