Rohkema info nägemiseks:

MEK EHITUSGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud meeskond viib ellu mitmekesiseid projekte, tagades kodudele ja ärihoonetele nende täieliku potentsiaali avamise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Milliseid teenuseid me pakume?

Meie kogenud meeskond viib ellu mitmekesiseid projekte, tagades kodudele ja ärihoonetele nende täieliku potentsiaali avamise.

Alustame alusest, pakkudes üldehitustöid, mis tagavad teie kodu tugevuse ja vastupidavuse. Olgu tegemist uue ehitise loomisega või olemasoleva struktuuri uuendamisega, meie meeskond teeb seda täpsuse ja kvaliteediga. Meie üldehitustööd hõlmavad kõike alates vundamendist kuni katuseharjani. Paneme rõhku nii funktsionaalsusele kui ka esteetikale, tagades, et teie kodu oleks mitte ainult vastupidav, vaid ka silmapaistvalt kaunis.

Teie kodu iseloomu kajastamiseks pakume mitmekülgseid siseviimistlustöid. Alates seinavärvist kuni põrandakateteni aitame teil leida stiili, mis peegeldab teie maitset ja loob mugava atmosfääri. Fassaad on esimene asi, mida külalised ja möödujad märkavad. MEK Ehitusgrupp OÜ fassaaditööd annavad teie kodule ainulaadse ilme ja vastupidava kaitse ilmastikuolude vastu.

Pakume katuseehitusteenuseid, mis tagavad mitte ainult kodu ilu, vaid ka turvalisuse. Kvaliteetsed materjalid ja professionaalne paigaldus kindlustavad, et teie katus peab vastu aastatepikkustele väljakutsetele. Olenemata sellest, kas eelistate elegantset parketti või vastupidavat plaati, pakume põrandatöid, mis vastavad teie vajadustele ja kestavad aastaid.

Meie santehnilised tööd tagavad, et teie kodu süda - vannituba ja köök - on mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne ja kaasaegne. Lisaks kaasaegsetele elektritöödele pakume ka restaureerimistöid, et säilitada ja taastada ajaloolisi detaile, tuues teie koju unikaalse ajaloolise puudutuse.

Oleme uhked oma meeskonna oskuste üle, kuid MEK Ehitusgrupp OÜ puhul on tegemist rohkem kui lihtsalt ehitusteenustega - oleme teie partner unistuste kodu loomisel. Võtke meiega ühendust, ja leiame koos parima lahenduse, mis muudab teie kodu täiuslikuks peegelduseks teie unistustest.

Võtke meiega ühendust juba täna!
Kontakt:
+372 504 4451

MEK EHITUSGRUPP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura P.

Kvaliteetne töö mõistliku hinnaga. Julgen usaldada.

- Kristjan H.

Arvestavad klientide soovidega, tulemused ületasid ootused.

- Tanel O.

Kiire ja professionaalne. Hindan nende tähelepanu detailidele.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas fassaadi eest hoolt kanda?

Kodu fassaad on nagu raamatukaas – see annab esimese aimduse sellest, mida võib maja sees oodata. MEK Ehitusgrupp OÜ fassaaditööde eksperdina soovime jagada mõningaid praktilisi nõuandeid, kuidas tagada, et teie kodu jääks tänaval alati meeldejäävaks. Fassaadile koguneb aja jooksul tolmu, mustust ja muud saasteaineid. Regulaarne puhastus on võtmetähtsusega, et säilitada särav välimus. Sõltuvalt materjalist võib kasu olla survepesust või spetsiaalsetest puhastusvahenditest. Hoolikas puhastamine aitab ennetada pleekimist ja muid kahjustusi. Jälgige regulaarselt fassaadi, et avastada võimalikke

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta maja mugavaks koduks?

Kodu on koht, kus soovite tunda end mitte ainult teretulnuna, vaid ka täielikult mugavalt. MEK Ehitusgrupp OÜ toob teieni põrandatööd, santehnilised ja elektrit
ssb.ee
Kodu on koht, kus soovite tunda end mitte ainult teretulnuna, vaid ka täielikult mugavalt. MEK Ehitusgrupp OÜ toob teieni põrandatööd, santehnilised ja elektritööd, et muuta iga ruutmeeter teie elamises mitte ainult visuaalselt meeldivaks, vaid ka funktsionaalselt mugavaks. MEK Ehitusgrupp OÜ pakub laia valikut põrandatöid, mis vastavad nii esteetilistele kui ka praktilistele vajadustele. Kas eelistate soe puitpõrandat või vastupidavat plaatlahendust? Meie meeskond aitab teil leida sobiva valiku, mis mitte ainult ei täienda teie kodu stiili, vaid pakub ka jalgade all mugavust ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.