Rohkema info nägemiseks:

BYTELIFE SOLUTIONS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4213; jälgijaid - 67. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BYTELIFE SOLUTIONS OÜ kohta arvamuslugu!"

BYTELIFE SOLUTIONS OÜ hetkeolukord

Juba 4213 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 67 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 11 korda.

Tegevusaruanne 2022

2005. aastal asutatud ByteLife Solutions OÜ on Eesti kapitalil põhinev IT infrastruktuuri teenuste ja lahendustega tegelev ettevõte. Meie põhiliseks tegevusvaldkonnaks on ärikriitilistel infosüsteemidel põhinevate platvormide ehitamine, disainimine ja turvamine. ByteLife pakub ka IT infrastruktuuri täisteenust, mis hõlmab nii analüüsi, projekteerimist, paigaldust kui ka hooldust. Lahenduste loomisel kasutatakse kõrge-kvaliteetseid seadmeid ja tarkvara ülemaailmselt tuntud ja hinnatud IT-valdkonna tegijatelt. Ettevõtte kliendiportfelli kuuluvad Põhja- ja

Baltimaade juhtivad ettevõtted nii era- kui riigisektorist, sh Swedbank, SEB, ERGO Insurance SE, Eesti Energia jt.

2022. aastal keskendus Bytelife Solutions OÜ logihalduslahenduse LogStack teenuse skaleeruvuse parandamisele, mille tulemusel sai aasta lõpuks teenus kõikidele Eesti klientidele kättesaadavaks. LogStack teenus on saavutanud strateegilise osakaalu Eesti turul, mille kasusaajateks on suuremad riigiasutused, õppeasutused ja kommertsettevõtted.

Nagu eelnevad 15 aastat ByteLife Solutions OÜ ajaloost, nii keskendusime ka 2022. aastal IT infrastruktuuri teenustele ja lahendustele (serverid, andmesalvestus, virtualiseerimine, võrk, turvalisus, wifi jm), kasutades meie pikaajalisi partnereid Cisco, Dell/EMC, Nutanix ja

Vmware. Koostöö eeltoodud tootjatega on pidevas arengus uute toodete ja lahenduste pakkumise näol oma klientidele ning eesmärk on säilitada sektori turuosa liidripositsioon Eestis.

2022. aastal investeeris ettevõte materiaalsesse põhivarasse 70 tuhat eurot ja immateriaalsesse põhivarasse 290 tuhat eurot.

2022. aastal muutunud geopoliitiline olukord, mille on põhjustanud Venemaa agressioon Ukraina vastu omab Bytelife ärile minimaalset mõju.

Juhatuse hinnangul on ByteLife’i 2022 majandustulemused tugevad ning 2023. aasta auditeerimata poolaasta finantstulemused kinnitavad, et tehtud otsused on õigeid ja turu ootustele vastavad. Eeloleval aastal keskendume: a) LogStack teenuste arendusele, sh meeskonna kasvatamisele b) ByteLife’i väärtuspakkumise kasvatamisele ja teenuste eristuvusele Eesti turul c) Uute lahenduste väljatöötamisele, tooteportfelli laiendamisele küberturbe lahendustega ning lahendusi toetava meeskonna loomisele.

ByteLife vaates on üldine tegevuskeskkond stabiilne ning mõju finantstulemustele minimaalne sh tegevusega kaasnevaid olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid ei ole. ByteLife on rakendanud aktiivselt faktooringut, kui finantsinstrumenti ning sellega kaasnevad riskid on minimaalsed arvestades ärilist keskkonda. Valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seotud riskid on minimaalsed, kuna põhivaluuta on EUR, laenusid, mis oleks seotud muutuvate intressidega puuduvad.

Suhtarvud majandustegevuse hindamiseks:

Näitaja Seletus 2022 2021

Müügitulu kasv Kasv eelneva aasta sama perioodiga võrreldes 46,5 % -19,0 %

Käibe ärirentaablus Ärikasum / müügitulu * 100 2,07 -1,16

Käibe puhasrentaablus Puhaskasum / müügitulu * 100 1,13 -1,43

Maksevõime kordaja Käibevara / lühiajalised kohustused 0,83 0,83

Likviidsuskordaja (Käibevara - varud) / lühiajalised kohustused 0,81 0,76

Omakapitali kordaja Omakapital / varad kokku 0,07 0,04

BYTELIFE SOLUTIONS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.