Rohkema info nägemiseks:

BULLMANN BALTI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ekspertide meeskond teostab vee- ja kanalisatsioonitöid professionaalselt ja tõhusalt, tagades, et teie veevarustus on alati ohutu ja usaldusväärne.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Bullmann Balti OÜ on Eestis tegutsev ettevõte, mis on pühendunud vee- ja kanalisatsioonilahenduste pakkumisele.

Meie eesmärk on tagada igale kodule puhas ja turvaline veevarustus. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes töötavad pühendumuse ja kirega, et pakkuda kvaliteetseid lahendusi.

Meie tegevus ei piirdu ainult vee- ja kanalisatsioonitöödega, vaid hõlmab ka laiemat valikut teenuseid, mis on seotud veevarustuse ja kanalisatsioonisüsteemidega.

Meie prioriteet on klientide rahulolu, mistõttu teeme kõik endast oleneva, et pakkuda usaldusväärseid ja professionaalseid teenuseid.

BULLMANN BALTI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lauri O.

Nende rajatud süsteemid varustavad nüüd meie kodu kvaliteetse vee ja kanalisatsioonisüsteemiga. Soovitan neid kõigile!

- Siim K.

Nad on pühendunud oma tööle ja pakuvad kvaliteetseid lahendusi.

- Kristin J.

Nad lahendasid meie veevarustuse probleemid kiiresti ja tõhusalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

BULLMANN BALTI OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Bullmann Balti on Eesti ettevõte, mille põhitegevusaladeks on vee- ja kanalisatsioonitrasside rajamine, lumekoristustööd, kaevetööde teostamine ja kalapüük ning selle realiseerimine Eesti Vabariigis. See on ettevõte, mis on pühendunud oma tööle ja on aastate jooksul näidanud märkimisväärset kasvu ja stabiilsust. OÜ Bullmann Balti on spetsialiseerunud vee- ja kanalisatsioonitrasside rajamisele. See hõlmab nii uute trasside rajamist kui ka olemasolevate süsteemide hooldust ja parandamist. Ettevõte on tuntud oma kvaliteetse töö ja professionaalse lähenemise poolest, mis on võimaldanud neil

Dropdown

kõik artiklid

Millised on sagedasemad küttetorustike paigaldamisega seotud probleemid?

Küttetorustikud on oluline osa kodu soojusvarustusest, seega on nende paigaldamine oluline samm, et tagada kodus mugav ja soe temperatuur. Kuid nagu iga ehitusp
ssb.ee
Küttetorustikud on oluline osa kodu soojusvarustusest, seega on nende paigaldamine oluline samm, et tagada kodus mugav ja soe temperatuur. Kuid nagu iga ehitusprojekt, võib ka küttetorustike paigaldamisel tekkida probleeme, mis võivad mõjutada nende tõhusust ja ohutust. Allpool on toodud mõned sagedasemad küttetorustike paigaldamisega seotud probleemid ja nende lahendused. Torude lekked Kõige tavalisem probleem, millega küttetorustike paigaldamisel võib kokku puutuda, on torude lekked. Need võivad tekkida nii halva kvaliteediga materjalide kasutamise kui ka ebaõige paigaldamise tõttu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.