Rohkema info nägemiseks:

DIFI.NET OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
DIFI.NET on Advantechi ametlik esindaja Eestis, Lätis ja Leedus.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga tööstusharu südames peitub järeleandmatu uuendusmeelsuse, täpsuse ja usaldusväärsuse iha. Siin tuleb mängu DIFI.NET OÜ. Me ei ole lihtsalt ettevõte; me oleme vastupidavate arvutirakenduste arhitektid, tööstus- ja laboriseadmete pakkujad ning ekspert-IT-lahenduste meistermõtlejad, mis toetavad tööstusharude selgroogu üle kogu maailma.

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Meie spetsialiteet on pakkuda vastupidavaid arvutirakendusi, tööstus- ja laboriseadmeid ning ekspert-IT-lahendusi. Selle missiooniga oleme koostanud tootekataloogi, mis räägib köidetena meie pühendumusest kvaliteedile ja vastupidavusele.

Alates tööstusobjektide karmidest maastikest kuni laborite peente keskkondadeni, meie tooted nagu PWS-872FL 10" Rugged Tablet Intel® Core™ protsessoritega ja EdgeLink IoT gateway tarkvara, seisavad kui tunnistajad meie loosungile, Innoveerides tööstusjõudu! Meie valik Tööstuslikke 2,5" SATA SSD-sid ja kiireid DAQ-seadmeid on loodud mitte ainult vastama, vaid ületama kaasaegse tööstuse rangeid nõudmisi.

Meie lahendused on loodud sujuvaks liidestamiseks üle 200 äärmise seadmega, tagades, et teie operatsioonid on sujuvad ja tulevikukindlad. MIC-1810 DAQ platvorm ja MIC-770 V3 kompaktne ventilaatorita süsteem on vaid mõned näited sellest, kuidas me ühendame tipptehnoloogia kasutajasõbraliku disainiga, et pakkuda võrdlematut jõudlust.

Kui te navigeerite meie pakkumiste seas, leiate, et iga toote juures on kutse 'Küsi hinnapakkumist', mis peegeldab meie pühendumust isikupärastatud teenindusele ja toele. Me mõistame, et igal tööstusharul on oma unikaalsed väljakutsed ja me oleme siin, et pakkuda kohandatud lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele.

Liituge meiega meie uuendusteekonnal ja tööstusjõul. Uurige meie kataloogi, avastage meie lahendusi ja laske meil toetada teie operatsioone vastupidavuse ja efektiivsusega, mida saab pakkuda ainult DIFI.NET OÜ.

Neile, kes kujundavad maailma tööstuse ja innovatsiooni kaudu, oleme teie kindel partner. DIFI.NET OÜ - kus tehnoloogia kohtub visadusega.

Kontakt

DIFI.NET OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna T.

Nende meeskond on pühendunud ja vastutulelik, pakkudes suurepärast tuge meie tehnilistele väljakutsetele.

- Linda H.

Vastupidavad tahvelarvutid on muutnud meie töövoogu, pakkudes usaldusväärsust rasketes tingimustes.

- Robert J.

Erakordne kvaliteet ja teenindus. Nende lahendused on olnud meie operatiivse edu seisukohalt väga olulised.

DIFI.NET OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ DIFI.NET asutati 2005. aastal. Samal aastal alustas ettevõte oma äritegevust ja selle põhitegevuseks on mõõtevahendite ja arvutite, arvutitarvikute ja tarkvara hulgimüük Euroopas. DIFI.NET on PASCO Scientific, uFactory, ROQED, Robo Wunderkind, SANAKO, Primo Toys, Frederiksen Scientific, Didactix, Twinse, Heliocentris, Edibon, iPEVO, jp.ik, Horizon Educational, MIMBUS, ROBOTIS ja teiste tootjate esindaja Eestis. Lisaks müügile ja müügijärgsele teenindusele pakume ka inseneride ja õpetajate koolitust meie poolt müüdavate seadmete kasutamiseks. Nüüdseks on teenuste valik laienenud,

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid kohandamisvõimalusi pakuvad tööstustabletid tänapäeva tööstussektoritele?

Tööstustabletid ei ole lihtsalt kaasaskantavad arvutiseadmed; need on võimsad tööriistad, mis kujundavad ümber tööstusharude toimimise viisi. Tipptehnoloogia in
ssb.ee
Tööstustabletid ei ole lihtsalt kaasaskantavad arvutiseadmed; need on võimsad tööriistad, mis kujundavad ümber tööstusharude toimimise viisi. Tipptehnoloogia integreerimisega on need vastupidavad seadmed kohandatud vastama erinevate karmide keskkondade nõudmistele, alates tootmispõrandatest kuni välistingimustes toimuvate välitöödeni. Vaatame viit transformeerivat viisi, kuidas tööstustabletid valdkonda revolutsioneerivad. Suurenenud vastupidavus ja robustsus Tööstustabletid on disainitud vastupidavusega eesmärgiks. Tugevatest materjalidest nagu tugevdatud plastikud või metallisulamid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.