Rohkema info nägemiseks:

LOOPEALSE ELAMU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1644; jälgijaid - 132. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LOOPEALSE ELAMU OÜ kohta arvamuslugu!"

LOOPEALSE ELAMU OÜ hetkeolukord

Juba 1644 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 132 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Firma põhitegevuseks on kinnisvaraarendus.

Kõik Meeliku 22 ja 24 korterid on antud rendile vastavalt sõlmitud rendilepingule.

Majade haldamiseks on sõlmitud vastav leping AS-ga Stell Eesti.

2007. aastal sõlmiti intressivahetusleping (intressimäära SWAP). Vastavalt raamatupidamise heale tavale kajastatakse tuletisinstrumente, sh intressimäära SWAP’i õiglases väärtuses. Õiglase väärtuse hindamise aluseks on Nordea Bank Abp noteeringud. Intressimäära SWAP’i väärtus on iga hetk muutuv suurus ja sõltub Euribori liikumisest. Kui Euribor ületab fikseeritud intressimäära, siis on intressimäära SWAP’il positiivne väärtus.

Ettevõte ei kavatse intressivahetuslepingut ennetähtaegselt lõpetada ning seepärast ei ole ka reaalset kohustust õiglast väärtust tasuda.

Juhatus on üheliikmeline ja juhatusele töötasu ei maksta.

Palgalisi töötajad firmas pole, kõik vajalikud teenused ostetakse sisse.

2022 peamiseks tegevuseks oli elanike teenindamine vastavalt sõlmitud lepingutele.

LOOPEALSE ELAMU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.