Rohkema info nägemiseks:

NOBA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 421; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NOBA OÜ kohta arvamuslugu!"

NOBA OÜ hetkeolukord

Juba 421 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

NOBA on Põhja- ja Baltimaade kunstnike loomingule pühendatud kunstikeskkond NOBA.ac, mille eesmärk on kokku tuua kunsntikud, kunstiasutused ja laiem publik, tutvustades meistritena tuntud autorite aga ka tulevikutähtede loomingut.

NOBA keskkond annab põhjaliku ülevaate Eesti ja lähiriikide kunstnike loomingust. Füüsilise müügisaali kunstigaleriide kõrval on NOBA eeliseks ülevaatlikkus – valikus on enam kui 6000 teost ligi 500 kunstnikult Põhja- ja Baltimaadest, mille hulgast saab mugava otsingusüsteemi abil leida sobiva koduseintele, kontorisse või hoopis kingituseks. Pidevalt uueneva teoste valiku seas ootavad avastamist mh maalid, graafilised lehed, fotod jm teosed nii hinnatud meistritelt kui ka alles tõusvatelt kunstitähtedelt. Lisaks teeb NOBA koostööd kunstiasutustega, et tuua publikuni näiteks Eesti Kunstnike Liidu ja Tartu Kunstnike Liidu aastanäitustel esitletud looming.

Valiku lihtsustamiseks saab keskkonnas otsida teoseid kategooria järgi, vaadata loomingut virtuaalsel seinal, samuti võib küsida asjatundlikku konsultatsiooni ja lisateenuseid teoste raamimiseks või transpordiks.

NOBA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.