Rohkema info nägemiseks:

KRISBERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1046; jälgijaid - 6. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta KRISBERT OÜ kohta arvamuslugu!"

KRISBERT OÜ hetkeolukord

Juba 1046 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Krisbert loodi aastal 2006, ettevõtte põhitegevusala on kaubandus, toitlustamine.

2023.a. majandusaasta müügitulu oli 711 974 eurot, 2022.a. majandusaasta müügitulu oli 509 300 eurot.

2023.a. lõppes kasumiga - 790 eurot, 2022.a. oli kasum 461 eurot. Ettevõtte juhtkond on tulemusega rahul.

2023.aastal, nagu ka 2022.aastal, pakkusime lisaks toitlustamisele jätkuvalt erinevaid teenuseid nii ruumide kui ka inventari rentimiseks, samuti laiendasime cateringi, vähesel määral osutasime ka kaubikuga kullerteenust, transportteenust ning koristusteenust.

Nii 2022.a.-l kui ka 2023.a.-l tõusid märgatavalt elektri-, gaasi- ja kütte- ning samuti ka toiduainete hinnad. Hinnatõus mõjus meie firmale raskelt ja oodatud kasumlikkus jäi seetõttu saavutamata.

Et Pärnus kevad-talv-sügisperioodil ellu jääda, tuleb firmal edaspidigi leida toitlustamise kõrvale lisategevust -pakume erinevaid lisateenuseid, et sellega tagada firma tulemlikkus ja säilitada töölistele töökohad ka väljaspool suvehooaega.

Töötajate keskmine arv aastal 2023 oli 13 (2022.a. - 12).

Juhatuse liikmete tööd ei tasustatud.

2024. aastal plaanime võimaluse piires käivet ja eriti kasumlikkust suurendada, lootes ilusale suvele. Samuti loodame müügitulu suurendada tõstes teeninduse kvaliteeti, erilist rõhku paneme terrasside ja teenindussaali mugavusele ja kliendisõbraliku interjööri loomisele.

Jätkame erinevate lisateenustega - nii toitlustamise, inventari rendi kui ka kullerteenuse osas väljaspool pubi ruume.

Samuti plaanime hakata nõudmisel osutama nii infoabi kui ka puhastusteenust.

Et 2024.a. edukalt toimida, tuleb pubis teha taas sanitaarremont, uuendada amortiseerunud köögitehnikat koos inventariga. Välja vahetamist vajab ka mööbel, plaanime pubi ees taas avada lisaterrassi - plaanid on suured, loodame, et leiame selleks ka rahalised vahendid..

KRISBERT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.