Rohkema info nägemiseks:

HMS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie koostööpartneriteks on tuntud radiaatorite tootjad üle Euroopa. Meie valikust leiate erineva värvi, materjali ja vormiga radiaatorid ja käterätikuivatid, millel kõigil on oma unikaalne karakter ja need kõik on samas ka efektiivsed ja paindlikud kütteallikad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HMS OÜ meeskond koosneb entusiastlikest inimestest, kellele kodu on rohkem kui lihtsalt koht magamiseks - see on koht, kus luuakse mälestusi ja kujundatakse unikaalset atmosfääri. Oleme kirglikud sellest, kuidas radiaatorid ja käterätikuivatid võivad mängida olulist rolli kodu soojuse ja stiili loomisel.

Radiaator on iga kodu superkangelane, pakkudes meile soojust ja kaitset külma eest. Siiski on tihti see kodu "süda" kuhugi silme alt ära peidetud ning kodu ehitamisel või uuendamisel unarusse jäetud. Meie eesmärgiks on tuua radiaatorid ja käterätikuivatid tagasi kodu keskmesse ning teha need kättesaadavaks kõigile. Olenemata sellest, kas sul ripub seinal vana ja väsinud radiaator või sisustad oma uut elukohta, oleme siin, et aidata sul leida sobivad lahendused.

Oleme Eesti suurima valikuga radiaatorite ja käterätikuivatite maaletoomisele ja müügile spetsialiseerunud ettevõte. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitmekesist valikut radiaatoreid erineva stiili ja suurusega, et aidata neil luua unikaalseid ja hubaseid koduelamusi. Oleme uhked selle üle, et saame tuua Sinuni tipptasemel tooteid, mis ühendavad funktsionaalsuse, esteetika ja energiatõhususe.

Meie meeskond on siin, et sind aidata ja nõustada, olgu su eesmärgiks kodu uuendamine, renoveerimine või uue eluaseme loomine. Luba meil olla sinu partneriks teel kodu soojemaks ja stiilsemaks muutmiseks. Tutvu meie valikuga ja leia just see radiaator või käterätikuivati, mis vastab sinu vajadustele ja isikupärasele maitsele.

Tutvu meie tootevalikuga juba täna!

Vaata rohkem

HMS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Ma olin pikka aega mõelnud, kuidas oma kodu küttesüsteemi uuendada ja samal ajal ka stiili lisada. Töötades HMS OÜ-ga, leidsin endale täpselt sobiva radiaatori, mis mitte ainult ei soojenda minu kodu, vaid muudab selle ka hubasemaks.

- Lauri P.

Olen väga rahul ettevõtte poolt teostatud radiaatori paigaldusega. Meie kodu soojusprobleemid on nüüd minevik ja uus radiaator on ka tõeline pilkupüüdja.

- Marek J.

Soovin tänada Teid suurepärase töö eest! Nende abi ja nõuanded aitasid mul leida ideaalse radiaatori minu uude vannituppa. Radiaator lisab nii palju soojust ja stiili.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HMS OÜ tegevusaruanne 2022

HMS OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud kütteseadmete maaletoomisele ja jaemüügile. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ja tõhusate küttesüsteemide pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja eelistustele. HMS OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest kvaliteedile ja klienditeenindusele. Nad teevad tihedat koostööd tootjatega, et tagada, et nende poolt pakutavad kütteseadmed on parimad, mis turul saadaval. Nad on pühendunud sellele, et pakkuda oma klientidele parimat väärtust, pakkudes kvaliteetseid tooteid mõistlike hindadega. HMS OÜ tegeleb erinevate kütteseadmete

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada radiaatori maksimaalne eluiga?

Õige kasutamise ja hooldamise korral võib radiaator töötada ilma probleemideta vähemalt 20 aastat. Valest kasutamisest või hooletusest tulenevalt võite aga avas
ssb.ee
Õige kasutamise ja hooldamise korral võib radiaator töötada ilma probleemideta vähemalt 20 aastat. Valest kasutamisest või hooletusest tulenevalt võite aga avastada paari aasta möödudes, et teie radiaator on korrodeerunud, lekib ning soojusülekanne on tuntavalt vähenenud. Toome välja mõned olulised asjaolud, mida tasub jälgida nii radiaatorite paigaldamisel kui ka hilisemal kasutamisel, et tagada nende pikaajaline ja tõrgeteta töö: Järgige tootja juhiseid : Alati tuleb hoolikalt järgida radiaatori tootja poolt väljastatud paigaldus- ja kasutusjuhendit. See tagab, et radiaator saab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.