Rohkema info nägemiseks:

SILTAU SYSTEMS OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme alates 2006. aastast tegutsev ehitusettevõte, spetsialiseerudes üldehitusele, puitfassaadide ehitamisele ning abihoonete ehitamisele vastavalt klientide individuaalsetele soovidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Siltau Systems OÜ on alates 2006. aastast olnud usaldusväärne nimi ehitustööstuses, pakkudes mitmekülgseid teenuseid üldehituse, puitfassaadide ehitamise ning abihoonete valdkonnas. Meie põhitegevus on suunatud klientide vajaduste täitmisele, pakkudes mitte ainult seda, mida nad soovivad, vaid ka veidi rohkem.

Üldehitus: Meie kogenud meeskond võtab enda kanda erinevad üldehitustööd, olgu selleks uus ehitusprojekt, renoveerimine või laiendamine. Oleme pühendunud kvaliteetsete lahenduste pakkumisele, mille tulemusel saavad meie kliendid nautida vastupidavaid ja funktsionaalseid ehitisi.

Puitfassaadide Ehitus: Siltau Systems OÜ on spetsialiseerunud kaunite ja vastupidavate puitfassaadide loomisele. Meie käe all saavad hooned mitte ainult visuaalselt kaunid, vaid ka kaitstud ilmastiku ja aja mõjude eest. Pakume individuaalseid lahendusi, mis rahuldavad igasuguse maitse ja stiilieelistuse.

Abihoonete Ehitamine: Kas vajate lisaruumi, garaaži või muud abihoonet? Oleme teie partneriks, pakkudes abihoonete ehitamise teenust, mis vastab täpselt teie vajadustele. Meie meeskond töötab tihedas koostöös klientidega, et luua praktilisi ja esteetiliselt meeldivaid lisahooneid.

Meie ettevõtte missioon on ületada ootusi ning seetõttu oleme uhked oma teadmiste ja kogemuste üle, mis võimaldavad meil pakkuda parimaid lahendusi. Täname oma kliente ja koostööpartnereid senise usalduse eest ning oleme valmis astuma vastu uutele väljakutsetele.

Siltau Systems OÜ on alati avatud uutele projektidele ja koostöövõimalustele. Kui soovite kvaliteetset ehitusteenust, mis vastab teie ainulaadsetele vajadustele, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme valmis kuulama teie ideid ja leidma koos parima lahenduse, mis rahuldab teie ootusi. Siltau Systems OÜ - Teie usaldusväärne partner ehitusalal!

UURI LISAKS

SILTAU SYSTEMS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak M.

Tänulikud kvaliteetse töö ja professionaalse suhtumise eest.

- Toomas K.

Kiire ja täpne teenindus. Kindel valik ehitustöödeks!

- Liina R

Siltau Systems on usaldusväärne partner. Suurepärane meeskond!

5 põhjust, miks valida oma majale puitfassaadid

Puitfassaadid on hoonete väliskatted, mis on peamiselt valmistatud puidust. Need ei kaitse mitte ainult struktuuri, vaid suurendavad oluliselt ka selle arhitektuurilist väljendusrikkust. Viimastel aastatel on puidu kasutamine fassaadiehituses taas populaarsust kogunud, tänu edusammudele puidu töötlemise ja säilitamise tehnoloogiates. Kuna maailm liigub jätkusuutlikumate ehituspraktikate suunas, muutuvad puitfassaadid paljude jaoks eelistatud valikuks. Nende looduslik päritolu ja kohandamisvõimalused teevad neist silmapaistva valiku fassaadikujunduse valdkonnas. Esteetiline veetlus

Dropdown

kõik artiklid

Jätkusuutliku ehituse tulevik

Jätkusuutlik ehitus viitab struktuuride loomisele ja protsesside kasutamisele, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad läbi hoone elutsükli, sealhulgas di
ssb.ee
Jätkusuutlik ehitus viitab struktuuride loomisele ja protsesside kasutamisele, mis on keskkonnasõbralikud ja ressursitõhusad läbi hoone elutsükli, sealhulgas disaini, ehituse, kasutamise, hoolduse, renoveerimise ja lammutamise etappide. Eesmärk on vähendada hoonete keskkonnamõju, optimeerides materjalide, energia ja arendusruumi kasutust. Ehitustööstusel on keskkonnale oluline mõju, alates loodusvarade ammendumisest kuni kasvuhoonegaaside heitmeteni. Kliimamuutuste ja keskkonnakahjustuste teadlikkuse suurenedes kasvab nõudlus jätkusuutlike ehitusmeetodite järele. Koduomanikud,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.