Rohkema info nägemiseks:

RAUS TR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Täidame igat projekti ajakava ja eelarve piires, et tagada kliendi rahulolu. Meie ekskavaatorid teevad Sinu tööd lihtsamaks ja kiiremaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõtte tegevusala hõlmab mitmesuguseid ehitus- ja metsandusteenuseid. Oleme spetsialiseerunud erinevatele valdkondadele, mis aitavad meie klientidel nende projektidega sujuvalt edasi liikuda.

Üks meie peamisi tegevusi on kraavi kaevamine. See teenus on hädavajalik paljude ehitusprojektide jaoks, olgu tegemist siis teede, kanalisatsiooni või muude infrastruktuuridega. Meie meeskond omab rikkalikku kogemust ja vajalikku tehnoloogiat, et tagada kraavide kaevamine vastavalt kõrgeimatele standarditele.

Lisaks kraavi kaevamisele pakume ka erinevaid mullatöid. See hõlmab pinnase ettevalmistamist erinevate projektide jaoks, olgu selleks siis haljastus, aiaehitus või muud ehitustööd. Oleme võimelised tagama, et teie mullatööd viiakse ellu kiiresti ja professionaalselt.

Kokkuvõttes on meie ettevõte pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele ja kvaliteetsete teenuste pakkumisele erinevates valdkondades. Olgu teie projekt suur või väike, võite loota meie professionaalsusele ja kogemustele, et see saaks edukalt teostatud.

Võtke meiega ühendust:

RAUS TR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.R.

Raus TR OÜ teenuste väga hea kvaliteet, täpne ja soodne teenus. Olen väga rahul!

- Kerli P.K.

Töötajad väga sõbralikud ja abivalmid, ning töö tuleb korralikult ära tehtud. Soovitan!

- Kertu M.L.

Väga kvaliteetne ja kiire teenus. Olin väga rahul, kuidas kõik kulges!

RAUS TR OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Raus TR on olnud aktiivne osa Eesti ärimaastikust alates 2006. aasta kevadest. Selle aja jooksul on ettevõte suutnud luua endale kindla positsiooni ja maine, mida juhib ainuomanikust juhataja. Ettevõtte tegevusalade valik on küllalt lai, mis võimaldab neil riske hajutada ja tagada pideva töövõimaluse. See on strateegia, mis on aidanud neil püsida konkurentsivõimelisena ja edukana aastate jooksul. Peamisteks tegevusaladeks on mulla- ja kaevetööd ekskavaatoritega, maaparandustööd, teede hooldus ja hööveldamine, metsateede hooldus, metsavarumine ja metsa väljaveo teenus ning muu

Dropdown

kõik artiklid

Mis on taaskasutatud asfalti eelised?

Taaskasutatud asfalti kasutamise eelised võivad erineda sõltuvalt rakenduse spetsiifikatest ja projekti eesmärkidest, kuid üldiselt on neil järgnevad eelised:
ssb.ee
Taaskasutatud asfalti kasutamise eelised võivad erineda sõltuvalt rakenduse spetsiifikatest ja projekti eesmärkidest, kuid üldiselt on neil järgnevad eelised: Keskkonnasõbralik: Taaskasutatud asfalt aitab vähendada jäätmete hulka, mis on seotud uue asfalti tootmisega, ja seda saab kasutada mitmesuguste teede ehitamise ja remontimise projektides. See vähendab materjalide, nagu savi, kivi ja pinnase, kaevandamise vajadust, mis võib kahjustada looduskaitselisi alasid. Majanduslikult jätkusuutlik: Taaskasutatud asfalt on tavaliselt odavam kui uus asfalt, kuna see kasutab juba

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.