Rohkema info nägemiseks:

MEINTEIL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 459; jälgijaid - 3. Arvustusi - 5; Artikleid 5+ "Kirjuta MEINTEIL OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MEINTEIL OÜ on ettevõte, kus kirg ja oskus kohtuvad, et luua kvaliteetseid mööblipaigalduslahendusi. Me ei paigalda mööblit lihtsalt, vaid viime ellu projekte, mis muudavad teie ruumi täiuslikuks harmooniaks stiili ja funktsionaalsuse vahel. Iga kruvi, iga detail – see kõik on samm lähemale ideaalsele tulemusele, kus teie visioon saab reaalsuseks.

Meie põhifookus on mööbli paigaldamine ja kokkupanek. Alates keerukate sisseehitatud mööblisüsteemide ja köögimööbli paigaldamisest kuni transportimise ja kohapealse seadistamiseni – hoolitseme kogu protsessi eest. Meie meeskond koosneb kogenud ja oskuslikest paigaldajatest, kes suhtuvad iga projekti täpsuse ja hoolikusega, tagades, et tulemus vastab kõrgeimatele standarditele.

Meie missioon on pakkuda probleemivaba ja professionaalset mööblipaigaldusteenust, kus kvaliteet ja täpsus on esmatähtsad. Iga projekt on meile isiklik kohustus pakkuda täiuslikku tulemust, olgu see väiksem elamispinna muutmine või ulatuslikum äriprojekti mööblipaigaldus.

Meie eesmärk on muuta mööblipaigaldusprotsess sujuvaks ja vaevatuks, et teie saaksite keskenduda oma uue ruumi nautimisele. Alates esimesest kontaktist kuni lõplikult paigaldatud mööblini – hoolitseme selle eest, et teie ootused saaksid täidetud ja ületatud.

MEINTEIL OÜ pühendub kõrgetasemelisele klienditeenindusele ja täpselt teostatud tööle. Oleme uhked oma klientide rahulolu üle ning soovime pakkuda teile parimat mööblipaigaldusteenust turul. Las MEINTEIL OÜ hoolitseb teie projekti eest, et saaksite muretult nautida täiuslikult paigaldatud mööblit.

Kontakt

+372 564 2578

MEINTEIL OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaupo R.

Professionaalne ja täpne töö, tulemus ületas meie ootused. Väga rahul!

- Kristi T.

Meeskond oli sõbralik ja professionaalne. Paigaldus oli kiire ja kvaliteetne.

- Taavi R.

Töö tehti täpselt ja professionaalselt. Meie uus köök on täiuslik!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MEINTEIL OÜ tegevusaruanne 2023

Meintei OÜ on tegutsev ettevõte. 2023.a. kasum oli 11 939 EUR. Ettevõttes töötas 2 inimest, kellele maksti töötasu 22 400 EUR.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada mööbli probleemideta paigaldamine sinu ruumi?

Probleemideta mööbli paigaldamine võib muuta ruumi lihtsalt kestast funktsionaalseks ja kutsuvaks keskkonnaks. Olgu sa koduomanik, sisekujundaja või väike- kuni
ssb.ee
Probleemideta mööbli paigaldamine võib muuta ruumi lihtsalt kestast funktsionaalseks ja kutsuvaks keskkonnaks. Olgu sa koduomanik, sisekujundaja või väike- kuni keskmise suurusega ettevõte, mööbli paigaldamise nüansside mõistmine on oluline viimistletud välimuse saavutamiseks ja oma investeeringu pikaealisuse tagamiseks. Oma ruumi mõistmine Enne uue mööbli ostmist on oluline oma ruumi täpselt mõõta. See hõlmab mitte ainult ala, kuhu mööbel paigutatakse, vaid ka uksi, koridore ja treppe, millest mööbel paigaldamise ajal läbi peab mahtuma. Täpsed mõõtmised aitavad vältida levinud probleemi,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.