Rohkema info nägemiseks:

ELTERMO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme HORECA sektoris usaldusväärne partner, kes tarnib uuenduslikke köögi- ja baariseadmeid, tagab professionaalse paigalduse ning pakub tipptasemel hooldus- ja remonditeenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Eltermo OÜ on teie usaldusväärne partner professionaalsete köögiseadmete maailmas. Oleme uhked selle üle, et oleme juba üle 14 aasta pakkunud kvaliteetseid lahendusi HoReCa sektorile ja toiduainetööstusele Eestis ning rahvusvaheliselt. Meie tegevusala ulatub Soomest Baltikumini ja isegi Siberisse Hantõõ-Mansiskini.

Meie pühendumus innovatsioonile ja kvaliteedile on aidanud meil saavutada silmapaistva maine. Oleme eksklusiivne maaletooja ja esindaja mitmetele tunnustatud brändidele, pakkudes laia valikut uuenduslikke suurköögi- ja baariseadmeid. Sõltumata sellest, kas tegemist on väikese kohvikuga või suure köögiga restoraniga, on meil olemas sobivad lahendused, mis aitavad teil oma äri paremaks muuta.

Meie tugevused hõlmavad kvaliteetseid profiseadmeid, innovaatilisi köögilahendusi, kiiret tarne, hea garantii ja sõbralikku kliendituge. Oleme valmis aitama teil saavutada köögis ja baaris parimad tulemused ning parandada teie töö efektiivsust.

Kui soovite rohkem teada saada sellest, kuidas meie lahendused võivad teie äri kasvatada, võtke meiega ühendust. Oleme siin, et teid aidata ja jagada meie ekspertteadmisi, et tagada teie toiduvalmistamise ja teeninduse tipptase.

Külasta meie e-poodi või võta meiega ühendust!

KONTAKT

ELTERMO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

Oleme seadmete tööga rahul, sest need tooted on aidanud vähendada nõudepesijate tööaega kui ka tõstnud efektiivsust ning tulemus on kvaliteetsem.

- Marko T.

Nad aitasid meil valida parima varustuse meie kohviku jaoks. Ning köögitehnika hooldus on alati kiire ja korralik. Tänud, ELTERMO!

- Liisa K.

Professionaalsed nõuanded ja kvaliteetne varustus - teeb meie köögi paremaks!

ELTERMO OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta algus oli sarnane eelnevale aastale. Firma jätkas oma tavapärase tegevusega ning varasemate plaanide teostamisega. Samuti sai töötatud selle nimel, et parendada oma eksklusiivsete toodete pakkumist nii toitlustussektorile kui toiduainetööstusele. 2022. aastal aitasime avada nii mõnegi uue toitlustuskoha ning tore, et ka olemasolevad kliendid on soovitanud Eltermot, kuna on soetatud seadmete ja järelteenindusega igati rahul. 2022. aastal on arendatud edasi Eltermo.ee uut veebilehte koos e-poega ning arendamist tuleb pidevalt jätkata, et tagada mugav kasutus ja lai tootevalik

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks professionaalsed kokad valivad meie köögitehnika

Tere tulemast maailma, kus kulinaarne kunst kohtub köögitehnika tipptasemega. Olles professionaalne kokk, restoraniomanik või hotellijuht, mõistate õigete tööri
ssb.ee
Tere tulemast maailma, kus kulinaarne kunst kohtub köögitehnika tipptasemega. Olles professionaalne kokk, restoraniomanik või hotellijuht, mõistate õigete tööriistade tähtsust, et luua neid unustamatuid söögikogemusi. Meie professionaalne köögitehnika on kujundatud teie vajadusi silmas pidades, ühendades funktsionaalsuse, vastupidavuse ja stiili. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks professionaalid nagu teie valivad meie seadmeid oma kulinaarsetes ettevõtmistes. Meie kaubanduslikud köögiseadmed on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, tagades, et need peavad vastu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.