Rohkema info nägemiseks:

TERMOPROFF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud energiatõhususega seotud teenuste pakkumisele. Meie eesmärk on aidata teil säästa energiat, parandada hoone sisekliimat ja muuta elu mugavamaks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Energiatõhusus on tänapäeva ehitusmaailmas ülioluline teema, mis mõjutab nii keskkonda kui ka rahakotti. Hoone omanikud ja haldajad seisavad silmitsi väljakutsetega, kuidas vähendada energiakulusid ja säilitada mugav sisekliima. Siin astub mängu TERMOPROFF OÜ – ettevõte, mis pakub mitmesuguseid teenuseid, et aidata hooneomanikel saavutada optimaalset energiatõhusust ja parandada hoone õhupidavust.

Õhulekkeid ja ebakvaliteetset õhupidavust saab määrata täpsete mõõtmistega. TERMOPROFF OÜ spetsialistid kasutavad tipptasemel seadmeid, et tuvastada hoones lekkivaid kohti ja nõrkusi. Õhupidavuse parandamine võib vähendada soojuskadusid ja säästa energiat.

Infrapunakaamerate abil teostatud termograafia aitab visualiseerida hoone soojuslikku jõudlust. See võimaldab kiiresti tuvastada soojuskadusid, isolatsiooniprobleeme ja potentsiaalseid terviseriske.

Meie kogenud spetsialistid teostavad põhjalikke energiaauditeid, mis aitavad klientidel mõista nende hoone energiakasutust ja leida võimalusi energiasäästuks. Tulemused võimaldavad klientidel teha teadlikke otsuseid energiaefektiivsuse suurendamiseks.

See test aitab määrata hoone õhupidavust, kasutades spetsiaalset suruõhku ja vaakumi loovat seadet. See annab täpse ülevaate õhuvoolu takistustest ja võimaldab kõrvaldada soovimatud õhulekked.

TERMOPROFF OÜ abistab kliente energiamärgise saamisel, mis on oluline dokument hoone energiatõhususe hindamisel ja müügil või üürimisel.

Meie eksperdid teevad termopilte, mis aitavad tuvastada struktuuriprobleeme ja energiakadusid.

Kui auditid on läbi viidud ja probleemid tuvastatud, pakume klientidele praktilisi meetmeid energiatarbimise vähendamiseks ja hoone tõhususe suurendamiseks.

TERMOPROFF OÜ meeskond koosneb kogenud ja kõrgelt koolitatud spetsialistidest, kes on pühendunud oma klientidele ja keskkonnale. Meie eesmärk on aidata hooneomanikel saavutada suurem energiatõhusus, säästa kulusid ja vähendada keskkonnamõju.

Kui soovite oma hoone energiatõhusust parandada või vajate eksperdiarvamust hoone õhupidavuse kohta, võtke ühendust TERMOPROFF OÜ-ga. Oleme valmis aitama teil saavutada oma eesmärke ja muuta teie hoone keskkonnasõbralikumaks ja säästlikumaks.

Võta meiega ühendust juba täna!

VAATA ROHKEM

TERMOPROFF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Natalja V.

Olen väga rahul! Nad pakkusid meile tõhusaid lahendusi energiajooksu parandamiseks ja suurendasid meie kulutõhusust.

- Mark T.

See ettevõte on meie jaoks alati olnud esimene valik termograafia, energiaauditite ja energiamärgiste teenuste pakkujana. Soovitan!

- Nikolai T.

Nad on meie jaoks olnud toeks energiajooksu parandamisel ja kulutõhususe suurendamisel. Nende innovatiivne lähenemine ja professionaalne teenindus on teinud meie koostööst tõelise rõõmu.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

TERMOPROFF OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Termoproff on Eesti ettevõte, mis on 100% põhinenud Eesti erakapitalil. See ettevõte asutati 2007. aastal, mis tähendab, et neil on juba üle 15 aasta kogemusi oma valdkonnas. OÜ Termoproff on spetsialiseerunud hoonete energiatõhususe mõõdistamisele ja analüüsimisele ning energiasäästualasele nõustamisele. Nad on pühendunud oma klientidele parima kvaliteediga teenuste pakkumisele, mis aitavad leida vastuseid energia säästuga seoses tekkinud küsimustele ja lahendusi võimalikele probleemidele. OÜ Termoproff pakub oma teenuseid kogu Eestis, mis tähendab, et nad on kättesaadavad klientidele üle

Dropdown

kõik artiklid

Miks on Blower-Door test oluline hoone õhupidavuse määramiseks?

Blower-Door test on meetod hoonete õhupidavuse mõõtmiseks, mille käigus mõõdetakse õhulekkeid läbi hoone välispiirete. Testi tulemiks on õhuvahetuse kordarv, mõ
ssb.ee
Blower-Door test on meetod hoonete õhupidavuse mõõtmiseks, mille käigus mõõdetakse õhulekkeid läbi hoone välispiirete. Testi tulemiks on õhuvahetuse kordarv, mõõdetavas hoones või selle osas 50 Pa rõhuerinevuse juures. See näitaja võimaldab hinnata hoone välispiirete olukorda ning teha järeldusi õhulekke suuruse ja lekkekoha kohta. Õhupidavus on oluline faktor hoone energiatõhususes ning seetõttu on Blower-Door test üks täpsemaid meetodeid õhulekete tuvastamiseks ja õhupidavuse parandamiseks. Hoone õhupidavuse mõõtmine on oluline protseduur enne hoone renoveerimist või ehitamist. Selline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.